От: От: На Нийл Армстронг му свърши Земният път...
Дори двигателят на лунната им ракета май е бил разработка на нацистите, ако не се лъжа. гледна точка.
Точно така, и аз съм чел доста информация че след 2-та световна война, много от учените на Германия които са работили за войската, а и не само както и за медицината също, USA ги издърпват там, буквално ги крадат направо. Дори в един документален филм гледах че направо американците са им пращали агитиращи писма да отиват там и че всичко ще им осигурят само и само да работят за тях!
Има конспиративни теории че било лъжа това, и снимките били направени в пустиня, и даже камъните издавали лъжата понеже на някои камъни били изписани ( извезани като с длето ) латински букви като "С", "W", "S", също и "V" а това били камъни от декорите на киностудията които правели филми, а това се виждало на снимките. Всъщност нямало как точно на Луната да има камъни с правилно извезани такива букви от латинската азбука, нямало логика. Много спорове има по този въпрос и нищо не мога да кажа конкретно дали са ходели или не са, и за това гласувах 50 / 50. Само знам че Армстронг е написал книга след завръщането си на Земята, в която подробно описва какви същества са видяли там, даже имало извънземни бази ( базите са за временен престой на извънземни идващи от далечни галактики тъй като планетата е негодна за живеене ) и дори че животът им е бил в опасност, и даже са имали проблем при завръщането си тук, имало е голяма вероятност да не успеят да се върнат, понеже онези там са били враждебно настроени и са им повредили двигатела както и са им спряли кислорода, но въпреки всичко те са успели да поправят двигатела както и да възстановят кислорода. Разбира се всичко това Армстронг го е писал в книгата си, и дали е било точно така само можем да гадаем.
Доста хора сега питат защо след като са ходили на Луната преди толкова много години - 20 Юли 1969 г., защо и сега в 21 век не продължават да ходят, след като космическите технологии са много повече усъвършенствани и модернизирани ? Отговора до колкото аз разбрах от един друг медиен източник, е че американците са хвърлили няколко ядрени бомби там, за да отмъстили на извънземните за това че стресирали екипа на кацащите US-астронавти, като по този начин им разрушат базите, както и да ги изтрепят. И не отивали от страх заради тези бомби които са хвърлили, за да не ги сгащят извънземните, да не им отмъстят за това че са разрушили базите им. Някакви такива неща бях чел, ама колко са верни... Никой не може да потвърди.
Миналата година пуснаха филм Аполо-18 в който уж показват какво точно е станало там, но дали има истина... никой не може да каже. Който не го е гледал, може да го дръпне от замундата. За гледане става, струва си.