Стига с тея лекари, че от някъде ще се появи отново някой китайски философ, психолог, историк и какво още не беше.
Според мен нищо не липсва, каквото си требе си го имаме - кадърни програмисти, кадърни дизайнери, кадърни оптимизатори (не съм подреждал по важност, да не се засегне някой). Има прекалено голям мат'риал, за каквато и да е било тема.
Да не забравя, че и присъстват индивиди за разтоварване (да се чете хейтване), които след 40 часов работен ден, по някой път са в "голяма полза" за разтоварване, предвид компетентните мнения.
Има тук-там някоя друга женичка, която може да помогне ако имаш проблеми с жените/женските дертове.
Е какво повече може да ни трябва? :Д
Впрочем това за лекаря е кадърна идея за нов сайт - онлайн консултация с лекар, защо не :? На горното питане всеки с диплома може да ти отговори, макар, че и аз трябва да чета отговорите
На мен ми липсва само едно нещо - един раздел - How To, или иначе казано "Как да направя ..." нещо си.
Преди време бях писал ЛС на Blinky и Coolice, за подобно нещо, защото смятам, че има доста хора които могат да споделят идеи за това как може да се направи нещо си - от инсталация/оптимизация на впс/контролен панел и т.н. до правилно оптимизиране на даден сайт, ползване на ключови думи, дескрипшън, тагове и т.н.
Вярно е, че горното може да се вмести навсякъде във форума, но ще бъде малко по-различно ако си има определен раздел и мненията не са пръснати в 200 теми, а тези 200 теми в 5 раздела.