На кой какво му липсва в този форум?

AMOUN

Well-Known Member
НА мен лично ми липсва лекар :)
как няма един доктор да ми удари онлайн един преглед и да ми каже защо не мога да пия и да пуша :)
Че от една година се каня да ходя и пусти мързел не ме пуска.

Стига с тея лекари, че от някъде ще се появи отново някой китайски философ, психолог, историк и какво още не беше.
Според мен нищо не липсва, каквото си требе си го имаме - кадърни програмисти, кадърни дизайнери, кадърни оптимизатори (не съм подреждал по важност, да не се засегне някой). Има прекалено голям мат'риал, за каквато и да е било тема.
Да не забравя, че и присъстват индивиди за разтоварване (да се чете хейтване), които след 40 часов работен ден, по някой път са в "голяма полза" за разтоварване, предвид компетентните мнения.
Има тук-там някоя друга женичка, която може да помогне ако имаш проблеми с жените/женските дертове.
Е какво повече може да ни трябва? :Д

Впрочем това за лекаря е кадърна идея за нов сайт - онлайн консултация с лекар, защо не :? На горното питане всеки с диплома може да ти отговори, макар, че и аз трябва да чета отговорите :)

На мен ми липсва само едно нещо - един раздел - How To, или иначе казано "Как да направя ..." нещо си.
Преди време бях писал ЛС на Blinky и Coolice, за подобно нещо, защото смятам, че има доста хора които могат да споделят идеи за това как може да се направи нещо си - от инсталация/оптимизация на впс/контролен панел и т.н. до правилно оптимизиране на даден сайт, ползване на ключови думи, дескрипшън, тагове и т.н.
Вярно е, че горното може да се вмести навсякъде във форума, но ще бъде малко по-различно ако си има определен раздел и мненията не са пръснати в 200 теми, а тези 200 теми в 5 раздела.

От: На кой какво му липсва в този форум?

/офтопик
ктомов то си има таквиз сайтчета и форуми за онлайн консултации с лекар. И в бгмама ( :D) и в пулс.бг го предлагат като екстра, сигурно и други има :)

/онтопик
Още не съм усетила нещо да ми липсва тука. Ще ви уведомя, ако нещо ми притрябва

Последно редактирано:
И как ме виждаш да седна в бгмамите да обяснявам как да си инсталират клоксо, и защо е по-добре да сложат keepalivetimeout 3, от колкото стойността по подразбиране в httpd.conf? :)

упс :) за онлайн консулт с лекар говоря аз :)

А аз как да обясня в бг мама че искам да се напия кат свиня, да запаля цигара и да покажа на ламята кой е мъжа в къщата с малко домашно насилие :)
Искам доктор в този форум! :)

Това ме сети за един виц:
Депресиран американец търси телефон на доверието и попада на някакъв номер в Близкия изток.
- Добър ден, господине. Какво ви притеснява?
- Ох, много съм потиснат! Вече си мисля дали да не се самоубия.
- Можете ли да карате камион?

Май имаш нужда от слушател, гледай да не звъниш в посока Ирак, че току виж утре сме те видели в черните хроники :)

Това за how to ще е много полезно. Всеки от нас си има силната страна и многото слаби страни. Един ще покаже едно, друг друго и тука ще се напълни с доста полезно инфо.

Иначе една виртуална бирария само му липсва на форума + един виртуален пепелник + виртуална цигара :)

Когато за първи път влязох в този форум установих, че липсва нещо много важно. Липсвах аз. Сега след регистрацията ми чувствам, че нещата са по-пълноценни.

П.П. Просто се шегувах. Да не ме помислите за някой откачалник. :)

На мен ми липсват женска част. Не само, за да мотивира мъжката част, но и да вкара малко женски мотив. Хубаво е, че си имаме, но май повече ще е по-добре. :)

AMOUN, бате, на всеки тук му трябва лекар тук. Евалата, че ти поне си го каза в тема. И аз мисля, че няколко лекарчета, завършили и психология ще са добър пълнеж за форума. Мисля, че и аз мога да дам глас за това да намерим малко лекари и да ги поканим. 100% има такива с развити онлайн консултации тук в БГ, и форума ще им помогне, пък и те на него. Ако някой има хелт сайтове тук в БГ, може едно линче да бодне към нас. :)

Доказано е, че като си здрав и работата ти върви добре. Ще ви кажа след време какво може да има и пак ще е обвързано с тим уъркинга. Дано само има приложимост тук в БГ, но това му е хубавото, това не е БГ (форума), това е ПРЕДПРИЕМАЧ. :) Давайте още мнения, на кой какво му липсва, за да видим кой какво може да довлачи тук. :)

Сега се сетих, понеже всеки ден гледаме как се спамват една камара теми от новорегистиралите се, а 5 пари не дават за правилата. Няма ли да е по-добре да се сложи ей тази добавка http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236069&highlight=force+rules
Целта - всеки новорегистриран, ще трябва да прочете правилата, като в тях ще бъде обяснено, защо има ограничение от 10 мнения в пазара и какво могат да направят за да получат достъп да пишат там - т.е. да напишат 10 сравнително полезни мнения.
Попадал съм на форуми с подобни истории, че дори имате и таймер на правилата, т.е. ако статията се чете да речем за 30 секунди, таймера беше настроен за 30 секунди преди да ти позволи да сложиш отметката на "прочетох правилата".

2 големи червени реда най-отгоре да ги блъснат в муцуните. Начинът не е лош, но не са заблуждавай, че някой ще ги прочете целите по този начин.
Българина масово като си купи нещо не му чете указанията за употреба, а ръчка по копчетата. По някое време открил топлата вода надава радостен възглас 'Уу, работи' или почва да псува 'Е**аси боклука'

Вариант е да се ограничи достъпа на новорегистрирани и до други секции

Горе