K kolev89 New Member 17 Октомври 2007 #1 Здравейте, искам да ви попитам как мога да разбера на коя позиция е сайта ми по ключова дума в Гугъл-а?
Здравейте, искам да ви попитам как мога да разбера на коя позиция е сайта ми по ключова дума в Гугъл-а?
CrAzY-MaST Well-Known Member 17 Октомври 2007 #2 :shock: :shock: :shock: ами като напишеш думата в търсачката и видиш къде ти се намира сайта
K kolev89 New Member 17 Октомври 2007 #3 Да де това ми е ясно ама ако съм на 231 позиция и трябва да прехвърля всичките страници ли? Няма ли някакъв по лесен начин :?
Да де това ми е ясно ама ако съм на 231 позиция и трябва да прехвърля всичките страници ли? Няма ли някакъв по лесен начин :?
Blinky Owner 17 Октомври 2007 #5 coolice каза: сео дигър или уеб сео Увеличете... Да, това са най-добрите тулове за момента. П.П: CrAzY-MaST, бате много добър сайт си имаш. Направо е супер. Много успехи ти пожелавам с теб.
coolice каза: сео дигър или уеб сео Увеличете... Да, това са най-добрите тулове за момента. П.П: CrAzY-MaST, бате много добър сайт си имаш. Направо е супер. Много успехи ти пожелавам с теб.
Pesho1978 Well-Known Member 30 Октомври 2007 #6 Гледай и в кой google си на предни позиции... защото имам един сайт на първа позиция в google.com и google.bg обаче ми трябва позиция в google.co.uk а там е по-надолу.
Гледай и в кой google си на предни позиции... защото имам един сайт на първа позиция в google.com и google.bg обаче ми трябва позиция в google.co.uk а там е по-надолу.
G gartar Member 31 Октомври 2007 #7 темата е малко офтопок, ама съветвам ви да се регистрирате за hittail най-доброто
K kolev89 New Member 2 Ноември 2007 #8 Вече нямам този проблем на поне 20 клучови думи съм на 1 или 2 страница
S stancho1234 New Member 2 Ноември 2007 #9 тоя тул е супер,само че не мога да разбера ква е разликата като съм регнат и като не съм,в единия случай ме показва за 17 фразви в другия 227
тоя тул е супер,само че не мога да разбера ква е разликата като съм регнат и като не съм,в единия случай ме показва за 17 фразви в другия 227