Да, ако знаете колко много са такива, ще паднете. До нас живее едно такова дебилче, което няма много шансове в живота, като го гледам какво селянче се е бръкнало. Вчера пътуваме заедно в асансьора, той с неква малоумна като него (не си говоря с него, защото просто не знам какво ще ни е общото) и той и се хвали, как на бележката за поддръжка на асансьора, той е написал това (беше неква тъпотия от рода на "овце сте" или нещо, което само той би си ги разбрал) и тя милата се кефи. Додрайфа ми се, а най-вече защото ми е съсед. Съботните му срещи с майка му започват със скандал от рода на "Ще правя какво си искам ма курво....". Не се шегувам, стигал е и до-далеч. Та тези тук където ритат човека, някакси не ми се видя много зле. Възприятията ми са се приспособили явно.
А едни други съседи, там си е направо майката.
Тя е някаква танцьорка ли, знам ли и аз, а другия фитнес инструктор. Може да прецените и там какъв в мозъчния пакет. Толкова много кофти материал, че нещата започва да стават на зле.
Аз съм син на военен и като видя нещо такова направо не знам как се е получило такъв продукт. Масово е, защото родителите са същите селяни или са ги изтървали много отдавна, защото са прекалено заети да мислят за него или нещо по-средата. Сега нещо много изтървана работа. Едно време бой, бой и яко дисциплина. Сега като се кажа в автобуса и им слушам речника, направо ми идва да се гръмна, че и на 13 говорят за пиакча и секс. Не знам аз ли нещо изоставам, младежта ли нещо деградира. Не знам. Само знам, че ако продължава така, не само бой на възрастни ще се вижда по парковете, но и до по-тежки неща ще се стигне.
Изсипана работа.