На някой скоро да му е крашвал хрома?

Maverick

Well-Known Member
От няколко години ползвал хрома и да ми е крашвал 1-2 пъти и то при екстремни ситуации. Отверени много табове и ползване на много добавни. Днеска обаче след краш неможе да се зареди 1 час и след това всичките ми добавки бяха затрити. Нещо което до сега никога не ми се беше случвало.

Някъде от 1-2 седмици хрома има опция за логване. И идеята им е всичките букмаркс, хистори, добавки ала бала.. да са ти същите навсякъде. Та като ми се зареди хроама ми изкочи точно тоя прозорец + един тап на google.bg. Та си мисля дали не е целенасочено (тоя краш) хората да започнат да се регистрират в хроама за да нямат ядове като се случи нещо подобно.

От: На някой скоро да му е крашвал хрома?

на AMOUN :mrgreen:

незнам дали имате един и същи проблем, но виж тук - http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=142063
може наистина да е заради профилите... не сте ли се замисляли

защо го ползвате този браузър ? не мислите ли, че Google събира някаква информация чрез него?

събира дева ама е удобен и красив...

има всичко в повече и дизаня убав
пък и му свикнах
без него ми е кофти...

има Chromium опън сорс версия на хром (със съшата иконка само че синя) от която девелопърите са изичстили всичко следящо от Г

май за уиндоус трябва да си го компилирате но за линкукс конкретно Убунту теглиш директно Убунту Софтуер Центъра

http://www.chromium.org/

От: Re: На някой скоро да му е крашвал хрома?

има Chromium опън сорс версия на хром (със съшата иконка само че синя) от която девелопърите са изичстили всичко следящо от Г

май за уиндоус трябва да си го компилирате но за линкукс конкретно Убунту теглиш директно Убунту Софтуер Центъра

http://www.chromium.org/

това вече е друго нещо :roll:

Крашвало е кат се олея с табовете.
Ама ф момента имам точно 34 таба отворени на Хром и няма грам проблем.

А ще му работят ли плъгините, които са за хром на тоя chromium? Аз иначе проблеми нямам, доста добре се държи.

като цъкнеш на екстеншънс ти излиза линк Boo... No extensions installed :-(
Want to browse the gallery instead? https://chrome.google.com/webstore?hl=en-US така че трябва да работят ... не съм тествал ... само за тестове на страници го ползвам :) ектешъните са ми във файрфокса....

На мен пък firefox ми крашва много, въобще не работи добре аз не го и харесвам. Ползвам го за тестове и само забива, даже съм с нов win и новата версия и пак е зле.

На убунту работи добре :) с 20 отоврени в няколко прозореца + тъндърбърд + опера малко над 1.4 гб рам заема с класическия инерфейсн на убунту под гном 3 екстеншнъните са сео куеик и файрбъг :)

като избера Lubuntu за десктоп (най лекiq дериват) с почти 30 отврени прозореца лети в малко над 500 мб рам :)
https://wiki.ubuntu.com/Lubuntu

явно по уин не се справя добре аз под седмица ми е също основния браузър (но аз я ползвам само за игри там нямам екстеншъни на бауъзра)

При мен в офиса на два от компютрите постоянно от известно време като го отварям зарежда по 2 минути google.bg или която и да е друга страница и ми дава грешка и има wait или kill page супер дразнещо е иначе много си ме кефи браузърчето и в къщи нямам грижи с него.

Аз нямам проблем. Що не споделите какви версии ползвате?
Ползва 17.0.06379 и нито веднъж не ми е крашвало, а при проверка за обновление показва, че съм с последната версия.

И при мене се сгърчва, но чак след половин ден в работа с много отворени табове ;) - тва на Windows..

На CentOS съм нямал проблеми с краш на самият броузер, но пък се сля да ми крашва флаш плеъра и ту се оправя... ту пак се разбваля, не мога му хвана спатиите. Все през ъпдейт работи :)

Имам 6-8 ежедневно работещи компютри ползващи на 99% от времето хром
плюс няколко там от време на време пак с хромче...
Такова чудо не е било
всеки ден почти откак преинсталирах крашва да го евна
и даже не иска и да тръгне после трябва преинстал

Имам 6-8 ежедневно работещи компютри ползващи на 99% от времето хром
плюс няколко там от време на време пак с хромче...
Такова чудо не е било
всеки ден почти откак преинсталирах крашва да го евна
и даже не иска и да тръгне после трябва преинстал
Да не си сложил някаква скапана версия на windows?

Да не си сложил някаква скапана версия на windows?

Ами няма проблеми с нищо друго освен с гоглевските работи :)

има още 3 браузера програми глупости - доволен съм

17.0.963.78 m е текущата версия.
Минавал съм 60 таба без проблем. (2*512 Мb с хипертрийдинг на антично QDI дъно със златен медал от време оно)
Напоследък взе да ми крашва от време на време на нов таб.
Преди седмица някъде имах 3-4 ужасни дни - задръстваше суапа и наставаше едно яко чегъртане на диска. Затварям всички табове без един и пак 5 мин чегъртане, докато изчисти. Дори и след клийнъп и дефраг на ХР-то. Тези дни вече не го прави.
От време на време си се явява кил/уейт пейдж, ама това и стари баби едва ли биха казали от какво е.

Амуне, на времето карах с 98 до като бе възможно. Сега мисля да карам с ХР пак докато е възможно. Има стара приказка, че една машина работи ли, не е добра идея да се пипа.

прицака се мамау "хикспе"
прицака са аз иначе са бях клел че нема да инсталирвам никога повече уйн
и викам дай да пробвам новото
щото новите лаптописичките с него и драйвери иначе трябва да ровя да търся. иначе... охоуууу

Аз бях до преди 2 дена с девелопърска версия 19хххх, която след някой от ъпдейте крашна и до там .. при всяко отваряне, след 10 секунди директно гърми. Наложи ми се да я изтрия и да инсталирам нормална версия, която в момента е: 17.0.963.79 .

А това с логването не е от 1-2 седмици. Аз лично от поне 2 месеца го ползвам и е адски удобно. То и в другите браузъри го има от много време. Тъй наречената Синхронизация.
Готиното на хромската синхронизация е, че дори и инсталираните добавки ги мята, когато синхронизира, което е голямо удобдство.

Горе