Аз пък си мисля, че сте много далече от истината. Не целя никаква реклама на книгата с този си пост. Както виждате не съм влизал във форума през тези 10 години. Започнах подготовка за обучението си. След това 6 години изучавах дентална медицина и през цялото това време съм се занимавал изцяло с това. Просто физически не ми оставаше време да се занимавам със SEO. Сега може би ми се налага и затова реших да вляза и да чета из форума, защото смятам, че няма друг такъв в България. В момента също нямам нищо общо с онлайн бизнеса. Опитвам се да разработя дентална практика. Малко ми е странно, че е нужно да споделям половината си живот във форума, но не искам някой хора да ме смятат за леке и винаги съм се старал да бъда коректен особено с хора, които са коректни към мен. През последната седмица успявам да отделя време да чета из форума и смятам, че тук има именно тези коректни хора. По темата, все пак благодаря, че споделихте, че книгата не си заслужава. Честно казано сериозно се бях замислил да си я купя.