DiDokal
Active Member
Здравейте. Занимавам се със правенето на сайтове общо взето от няколко месеца. Направех първият си сайт за една фирма и направих също така сео оптимизация. След доста четене и търпение, го докарах на девето място с главната си ключова дума и имах около 10 посещения на ден.
След няколко седмици използвах малко трикове и го докарах до първо място, но какво се случва?
Посещенията са пак същият брой! Сайта който е на трето място със същата ключова дума има около 50-100 посещения на ден а аз съм на първо и имам 10-20? Защо?
Ето някой от техниките които съм приложил за да привлича клиенти:
- Блог който не е разработен (Няма много статии но забелязах че това наистина може да ми помогне)
- Добавени около 150 обяви в различни сайтове
- Facebook профил който не е кой знае колко разработен
Сайта е на първо място от 2-3 седмици вече и аз не виждам да се вдига посещаемостта.
Ако някой може каже какво мисли и къде куца работата, ще съм му много благодарен!
След няколко седмици използвах малко трикове и го докарах до първо място, но какво се случва?
Посещенията са пак същият брой! Сайта който е на трето място със същата ключова дума има около 50-100 посещения на ден а аз съм на първо и имам 10-20? Защо?
Ето някой от техниките които съм приложил за да привлича клиенти:
- Блог който не е разработен (Няма много статии но забелязах че това наистина може да ми помогне)
- Добавени около 150 обяви в различни сайтове
- Facebook профил който не е кой знае колко разработен
Сайта е на първо място от 2-3 седмици вече и аз не виждам да се вдига посещаемостта.
Ако някой може каже какво мисли и къде куца работата, ще съм му много благодарен!
Последно редактирано: