Това е защото нямаш нов модел мерцедес и няма нужда никой да те знае. Суетата идва с парите, а не с липсата им.Това за мен е комплексарщина с тези номера...Не бих си купил.
Все си мисля, че дори и да имам мноооооого пари, не бих хвърлила 1000 лв за номер с четири еднакви цифри. Някак си изглежда тъпо.Това е защото нямаш нов модел мерцедес и няма нужда никой да те знае. Суетата идва с парите, а не с липсата им.
Ех, днес никой не е склонен да даде това, което няма.Аз също никога няма да дам една камара пари за подобно нещо. Номера нито прави колата ти по-хубава, нито те прави по-добър шофьор!
Ако номерът означава нещо за теб, едва ли ще е с четири еднакви цифри - по-скоро дата, година или нещо подобно, но това си е мое лично мнение.Тц, аз пък бих го направила и то не, защото държа да бъда забелязана, а ако номерът значи нещо за мен.
Не че не мога да отделя 1000 лв, но бих ги дала за нещо смислено, а не за нещо, което едва ли не ще ме прави "гъзарка".Ех, днес никой не е склонен да даде това, което няма.
Ех, днес никой не е склонен да даде това, което няма.
В колко теми днес трябва да напиша, че не работя, като общ работник в банка, пикльо?Ти пък с тая твоята работа като общ работник в банка ги имаш да ги дадеш за номер все едно ....
Олигофрене татин, къде съм писал, ЧЕ ТРЯБВА да се закупи такъв номер?И каква е идеята да ги дадеш за номер? Показваш колко си комплексиран и това е. Това, че е платил 1000лв. за номер трябва по скоро да се проверят дали тези пари са отчетени или са се загубили по веригата в нечии джоб. За 2000 лв. в момента се продават и номера с 8 цифри и без букви. Хакронена да си вземе един такъв номер да е по гъзар от другите с по 4 еднакви.
В това не се съмнявам.за разлика от теб сам се оправям.