Неблагодарна работа или просто аз много помагам на всякакви?

ReminD

Well-Known Member
Значи аз явно съм голям балък, защото съм помагал на супер много хора от тоя форум - статии съм и давал ненужни безплатно, линкове съм и пускал с програми за без пари, списъци съм и давал безплатно, линкове съм слагал в мои сайтове - ПАК БЕЗПЛАТНО, сайтове съм подарявал, обяснявал съм на различни субекти как да работят със скрапбокс и с какви ли не спам софтуери, други неща съм обяснявал и какво ли още не. Тези дни ми трябва една услуга, някъде, където и да било линк към профил при това, не към сайт и на колкото съм писал - само един човек се отзова и сложи линка, той си знае кой е, мерси за което.

сега заради моите помощи и отвизи безплатни, направо се чуствам като пълен идиот, сериозно.

От: Неблагодарна работа или просто аз много помагам на всякакви?

Темата не е за това какво ми трябва, наистина.

Дай да видим ако може ще помогнем :)

Много отдавна са казали, че най-краткият път към това някой да ти се качи на главата е да му помогнеш. Аз съм си лимитирал контактите за подобни неща до хора, които съм виждал, че помагат, дори не пряко на мен и такива, които са ми помогнали, пък било то с 1-2 изречения по темите. Може да е грозно, егоистично и тн, но смятам, че да получиш трябва и да даваш.

Сподели от какво имаш нужда да помогнем пък ние :p

Нали знаеш "каквото повикало - такова се обадило" Явно малко пресилваш с помоща дет си оказвал. Аз например ти пуснах напълно фрии вип дуфолоу линкове в 4-5 сайта (от добра воля и сърце), но това не ти попречи после да ми таковаш мамата нали?? Така че не се вживявай толкова като вдовица, че кат си траеш изглеждаш доста по-симпатичен и точен вервай ми :wink:

Нали знаеш "каквото повикало - такова се обадило" Явно малко пресилваш с помоща дет си оказвал. Аз например ти пуснах напълно фрии вип дуфолоу линкове в 4-5 сайта (от добра воля и сърце), но това не ти попречи после да ми таковаш мамата нали?? Така че не се вживявай толкова като вдовица, че кат си траеш изглеждаш доста по-симпатичен и точен вервай ми :wink:
Хаххх , направо му съсипа имиджа на вечно помагащия самарянин 8)

Много е лицемерен.... първо ме четка тва онова, после нож в гръб забива, те такива най-мразя. Ама нали си има звезда закрилница да му дава кураж и увереност в тълпата....

В днешно време вяра на никого да нямаш ... камо ли на някакви "онлайн" приятели..

Просто много хора не те харесват, заради крайните ти политически позиции, предполагам.

От: Re: Неблагодарна работа или просто аз много помагам на всякакви?

Просто много хора не те харесват, заради крайните ти политически позиции, предполагам.
това че е форумен трол е едно на ръка :) но бизнеса си е бизнес , не трябва да се мешат емоции. Нека бъдем професионалисти ;)

Е то ако смесваме политиката с бизнеса ставаме същите тъпаци като тези от парляменто

И аз съм помагал доста и винаги съм получавал благодарности за което се радвам и продължавам да помагам.
Правим си взаимни услуги и става готино и приятно.
Попаднал си на не подходящите хора според мен.

Много е лицемерен.... първо ме четка тва онова, после нож в гръб забива, те такива най-мразя. Ама нали си има звезда закрилница да му дава кураж и увереност в тълпата....

За директориите ли говориш? Значи пич ти първото, което е те познавам като първият ти ник тук, после го смени и не знаех, после пак си го сменил, сега пак си друг. За директориите доколкото си спомням се разбирахме за цени даже и хронология мога да дам, но не се стигна до нищо, а не знам да съм бил некоректен да не съм помогнал нещо. Дори си спомням, че ти писах след това за плащането за директориите, наистина нямам спомени, постоянно си сменяш никовете в предприемач, не мисля че слага линкове, защото се разбирахме за плащане и само ми показа къде ще стоят, поне доколкото си спомням.

А ножа в гърба имаш предвид даването на червена репутация, а иначе ти си сменяй никнейма всеки месец, пък аз да налучквам как ще се пишеш, че да не те червеня.

Иначе самаряни няма, бърнхикс го каза, а даже той може би си спомня и на него съм помагал едно време с едни негови сайтове за избелване на зъби :D

Трябва да си помагаме, нали сме една шепа хора в бранша в бг. Световният оналйнг маркетинг, сео, търговия, етц е огромен, има място за всички. Просто трябва да си подбирате хората, с които си правите взаимно услуги, защото много често ти помогнеш на някой, а вместо той да ти върне улугата, когато имаш нужда, ти прави мръсно..

Почне ли да прави курвеснки номера, директно го разкарваш и забравяш за него:)

Приятелството си е приятелство , сиренето е с пари :beer:
Чисти сметки , добри приятели :beer:

"Направи добро и го хвърли в морето" аз съм на този принцип. Никога не очаквам някой да ми отвърне със същото за това съм щастлив. Дори имаше приказка за това и желая да я разкажа в тази тема, та:
Хитър Петър остарял и вече не бил толкова хитър ни най малкото силен. Един ден един негов комшия дошъл и му казал:
- Петре има един Стоян в горната махала и казва че ще те набие защото ти има зъб от някъде.
- Той не може да ме набие!
- Но той е по млад и по силен от тебе - ще те набие.
- Казах не може да ме бие!
- Но защо мислиш така той го е заявявал неколкократно и е напълно по силите му, ще те бие.
- Не може да ме бие защото аз никога не съм му правил добро!

Нищо че историята е измислена в случая важи, все пак ако има да помагам с нещо.

Възможно е да е станала обърквацията (под забиване на нож в гърба нямах пред вид ест репутация - тя за мен няма значение) и ако наистина съм се объркал ти се извинявам.
За линковете ти казах, че няма смисъл за по 10лв да се занимаваме с преводи и ти пуснах (и ти казах че ще направя така) випове фрии (защото така се процедира между колеги, не си само ти ест) дуфолоу на всички страници, реално то си е същото като ефект.
Както и да е, и ти храниш всичко живо наред, пък после очакваш колегиалност. Аз поне кат храня (въпреки че винаги е ответна реакция), после си трая и нищо от никой не търся :D

Горе