Продава се: Недовършен онлайн магазин с афилиейт стоки от Тему

bgtifo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Здравейте колеги,

продавам моя недовършен онлайн магазин със стоки от Тему. Предлагам домейна, който регистриран в Dynadot и сайта, който се хоства в NS1.bg. Има немалко качени продукти и 8 оптимизирани блог статии. Мога да предложа и поддръжка на блога, но това не влиза в цената. Условието е сами да си прехвърлите домейна и сайта, за което ще ви дам достъп до Dynadot и cPanel в NS1. Моля да ми пишат само сериозни хора, които се интересуват от предложението ми. На този етап сайта не прави голям трафик, но с малко оптимизация има голям потенциал да се развие. За това го продавам на ниска цена (поне според мен). Цената е 800 лева и не подлежи на обсъждане. Издавам факута на купувача. Пропуснах да напиша, че със сайта върви и акаунта ми в Temu.

Ако имате други въпроси, моля да ми пишете на лс. Първият месец получавате писане и публикуване на 8 блог статии безплатно.

Последно редактирано:
В добавка искам да напиша, че всички стоки имат кратко описание, а други продукти имат както кратко, така и подробно описание. Описанията са уникални и до момента някои от продуктите се показват на 2-ра, 3-та страница в Гугъл.

За да не отговарям на всякакви запитвания директно, ще дам информация за сайта:

Продавам сайта bgobiavi.net – онлайн магазин, изграден на WooCommerce, с добавен блог, готов за монетизация и развитие.

Домейн с 18 годишна история, регистриран през 2025 година, (можете да проверите историята с Wayback Machine).

Метрики:
  • Domain Authority: 8
  • Page Authority: 29
  • DR: 10
  • Над 300 външни линка
Изграден онлайн магазин
  • WooCommerce
  • 30+ Temu продукта с афилиейт връзки
  • Възможност за автоматизирано добавяне на още артикули

SEO блог с уникално съдържание

• 100% авторски статии по 800 думи
  • Тематични (e-commerce, потребителски интереси, оферти и т.н.)
  • Оптимизирани със заглавия, подзаглавия, вътрешни линкове и изображения
  • Все още не са индексирани напълно (сайтът е активен от 3 месеца)

Допълнително
  • Бърза скорост, изчистен дизайн
  • SEO плъгини, готов за Google Search Console
  • Идеален за пасивен доход чрез Temu или друг афилиейт

Цена: 800 лева (не подлежи на разглеждане), издавам фактура, друга информация на ЛС!

Последно редактирано:
@bgtifo колега, може ли само реални данни! Домейна е регистриран на 2025-02-27
Виж файлът 34443
всъщност ти си в грешка! Домейна е подновен на 27.02.2025 година просто като е 9имало период от 2-3 месеца в които е стоял свободен за регистрация и някой му е изпуснал да си го поднови. Иначе има добро положение в гугъл.

bgobyavi3.png

bgobyavi2.png

bgobyavi1.png

всъщност ти си в грешка! Домейна е подновен на 27.02.2025 година просто като е 9имало период от 2-3 месеца в които е стоял свободен за регистрация и някой му е изпуснал да си го поднови. Иначе има добро положение в гугъл.
Въобще НЕ съм в грешка и домейна е РЕГИСТРИРАН на 27.02.2025 :)
историята в архива показва че някой го е изтървал или просто се е отказал :)

Горе