От: Нека си припомнят админите форума през 2006 година .
Един съселянин казваше: "Сирене кога и да го миеш, все си мерише". Така, че се надявам хубавите теми да се създават от Вас и да са толкова повече от тези на както ги наричате подрастващите уебмасъти. Все пак знаете, че такъв тип сайтове (социални) изграждат съдържанието си изцяло от потребителите си. За това ще се радвам ако ни поддържате тук и то силно.
да ви кажа адски трудно е да се балансира между силното развитие и качественото отсяване. Ако вземето едното само, като преоритет, от мен да знаете, че няма да дръпне на никъде форума. Ако сме само "ние", без да влиза друга "свежа кръв", била тя кофти (непречистена) или качетвена, то тогава ще заприличаме на едно от онези места където се събират едни и същи пациенти - като в комуна. А пък ако се наблегне само да "новите" и "неуките", които леко сдухват от време на време качеството, тогава, ще започнем и да кърмим (в смисъл ще има теми за кърмилки). Баланса му е майката, но както в този баланс вие (старите и опитни) виждате шитавото и омазаното, така в него другите (навите и навлизащите) виждат полезното и приятнот, че ги приемат с отворени обятия, колкото и да не са на даденото ниво.
Никъде по БГ форумите (а може в много малка част от тях) няма да видите бг толеранс. Такъв, какъвто се опитваме от самото начало да поддържаме с годините. Всеки е по-велик, всеки знае повече, никой не помага истински на друг, защото няма далавера в това за него и т.н. Винаги ще гледаме да разбие това тук. КАзвам го във връзка с това, че за да запазиш опредлен дух на даден сайт форум, общност е нужно някои от другите показатели да паднат.
А аз от моя страна обещавам това, което зависи от мен и другите админи да бъде направено. Успехи и да, споемените са яко назад, време е за бъдещето.