Необичаен Търг

interfena

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Здравейте от скоро чета форума, и срещам какви ли не глупости за изкарване на 1-2-3-10 лева, та реших да направя нещо по различно.
Търг с сваляне на ценаата Искам промяна на Смисъл само правене на категориите , качване на мой домейн и хостинг УордПРесс или Джумла система и това е, най ниската цена печели оферти в темата или на ЛС>
Когато избера кой да ми прави сайта ще съобщя в темата.

От: Необичаен Търг

Т'ва май леко като sms аукциона по Нова Телевизия.
Иначе идеята е яка =)
И не искаш ли да кажеш, най-ниската уникална цена ?
В смисъл..Ако няколко, човека ти кажат примерно - 2 лева, ти кой ще избереш ? =)

Т'ва май леко като sms аукциона по Нова Телевизия.
Иначе идеята е яка =)
И не искаш ли да кажеш, най-ниската уникална цена ?
В смисъл..Ако няколко, човека ти кажат примерно - 2 лева, ти кой ще избереш ? =)

Винаги някой може да даде 1.99 нали ?!

От: От: Необичаен Търг

Винаги някой може да даде 1.99 нали ?!

Добре, а ако няколко човека са дали 1.99 ??
Като цяло мисълта ми е, ако примерно двама са дали еднакви най-ниски оферти.
Как ще избереш "победителя" ? :)

Искаш някой да ти инсталира ЦМС? Готово - без пари! Само кажи хостинг инфо и ти я пускам да се мята... :lol:

От: От: От: Необичаен Търг

Добре, а ако няколко човека са дали 1.99 ??
Като цяло мисълта ми е, ако примерно двама са дали еднакви най-ниски оферти.
Как ще избереш "победителя" ? :)

(nqmam flex type sorrka posle shte popravq posta)
Ami koito primerno e s po golqm Itrader.
(nameren e chovek blagodarq na vsi4ki otzovali se )
Close.

И понеже се заговорихте "теоретично" - ето прецедент - 2-ма с цена "без пари" и без или еднакъв Itrader.... :lol:

Всъщност това е малко безсмислено, понеже примерно ако аз обявя такъв търг ще избера който си реша запо-благонадежден та дори и да не е с най-ниската цена. Примерно човек предлагащ услугата за 1$, но с някакъв застрелян блог и такъв, искащ 2$, но примерно има няколко вдигнати блога, има стил, всичко му е подредено и т.н.
Все пак по-важно е да се свърши добре работата на възможно най-ниската цена, а не просто да се избере най-евтиното, пък после да си загубиш сумати време да му вървиш на някой след задника или да го правиш наново.
Нъл' тъй :mrgreen:

Горе