Щото е голяма олигофрения някакви гоуеми форумийници да ми раздават червени репутации, за мнения които съм написал и които може на тях да не им харесват, но са истина поне за мен.
Или поне да се наблюдава строго кой раздава тъпи, репутации на нови потребители,
защото няколко такива репутации могат да откажат всеки нов тук да пише!!!
Ето няколко примера:
atest Reputation Received (-37 point(s) total)
20-04-12 11:41
Тема: "България е недостижим...
изкачи се и ти ...
18-04-12 23:37
Тема: Търси се нов стопанин...
Трагедия!!!
18-04-12 23:15
18-04-12 22:52
Прекаляваш!
и това само за два дни?
при това мненията ми са си нормални нали?
да получа три червени? от някакви вживяли се в ролята си на стари кучета е огромна простотия...
че и докато съм нов не мога да виждам кой ми ги дава за да му благодаря искренно и лично!
Че как от 20 мои мнения разбрахте че не струвам и ми дадохте отрицателна оценка?
Вие за по-добри от мен ли се имате? да си спретнем еднно състезание а?
Обещавам ви че ще си записвам кой ми дава отрицателна репутация от сега!
и след време, като направя няколко хиляди мения и по-висока от вашата репутация, ще ви го връщам всеки месец с големия черпак, а това ще стане, не се заблуждавайте че няма да стане
Обещавам ви го!
та най-добре да се махнат тези петна червени, поне докато не направи потребителя 100 мнения и да може да се прецени дали ги заслужава!
Или поне да се наблюдава строго кой раздава тъпи, репутации на нови потребители,
защото няколко такива репутации могат да откажат всеки нов тук да пише!!!
Ето няколко примера:
atest Reputation Received (-37 point(s) total)
20-04-12 11:41
Тема: "България е недостижим...
изкачи се и ти ...
18-04-12 23:37
Трагедия!!!
18-04-12 23:15
18-04-12 22:52
Прекаляваш!
и това само за два дни?
при това мненията ми са си нормални нали?
да получа три червени? от някакви вживяли се в ролята си на стари кучета е огромна простотия...
че и докато съм нов не мога да виждам кой ми ги дава за да му благодаря искренно и лично!
Че как от 20 мои мнения разбрахте че не струвам и ми дадохте отрицателна оценка?
Вие за по-добри от мен ли се имате? да си спретнем еднно състезание а?
Обещавам ви че ще си записвам кой ми дава отрицателна репутация от сега!
и след време, като направя няколко хиляди мения и по-висока от вашата репутация, ще ви го връщам всеки месец с големия черпак, а това ще стане, не се заблуждавайте че няма да стане
Обещавам ви го!
та най-добре да се махнат тези петна червени, поне докато не направи потребителя 100 мнения и да може да се прецени дали ги заслужава!