monefff
Well-Known Member
Без излишни коментари ви представям някои от жалбите на служителите:
Фитнесът ми е много далече. Ако бяха направили зала в нашия корпус, щях да ходя. Не ми се ходи 100 метра до другата сграда.
Тези фирмени 100 доларови слушалки ми развалят прическата
5 от 8-те тениски, които ни дадоха за тази година са черни. Това ме дразни. Повече обичам синия цвят.
Когато скачахме с парашут на teambuilding-a ни обещаха 50 секунди свободно падане, а после като гледах видеото, се оказа, че са били само 41 секунди.
Не виждам разлика между настройките на масажното кресло : “Отпускане”, “Възстановяване” и “Прилив на сила”.
Когато отивам да си взема от безплатните напитки в кухнята се оказва, че току що са препълнили хладилника и не са успели да се изстудят. И как да работя така !?
Диванът в кабинета ми не е достатъчно дълъг, за да се изпъна в цял ръст.
Още тук: Нечовешките условия на работа в Google от SEOптимизация
За да прочетете другите, отдавам почит от сайта от, който ги прочетох.
Може да ги прочетете тук http://seoptimizacia.com/nechoveshki-usloviya-rabota-google.seo
Голям смях са :lol:
Съжалявам, ако някой ги е пуснал!
Фитнесът ми е много далече. Ако бяха направили зала в нашия корпус, щях да ходя. Не ми се ходи 100 метра до другата сграда.
Тези фирмени 100 доларови слушалки ми развалят прическата
5 от 8-те тениски, които ни дадоха за тази година са черни. Това ме дразни. Повече обичам синия цвят.
Когато скачахме с парашут на teambuilding-a ни обещаха 50 секунди свободно падане, а после като гледах видеото, се оказа, че са били само 41 секунди.
Не виждам разлика между настройките на масажното кресло : “Отпускане”, “Възстановяване” и “Прилив на сила”.
Когато отивам да си взема от безплатните напитки в кухнята се оказва, че току що са препълнили хладилника и не са успели да се изстудят. И как да работя така !?
Диванът в кабинета ми не е достатъчно дълъг, за да се изпъна в цял ръст.
Още тук: Нечовешките условия на работа в Google от SEOптимизация
За да прочетете другите, отдавам почит от сайта от, който ги прочетох.
Може да ги прочетете тук http://seoptimizacia.com/nechoveshki-usloviya-rabota-google.seo
Голям смях са :lol:
Съжалявам, ако някой ги е пуснал!