Marina92
New Member
Ами първо аз от известно време чета форума, но едва днес се регистрирах и реших, че първата ми тема трябва да е нещо като поздрав здравейте на всички, някои от вас аз познавам от постовете реших и аз да се пробвам с онлайн бизнеса. Е, преди две години, когато ми купиха собствен компютър, пробвах с гледане на реклами. Доста глупаво беше и с онова ходещото, човече, което като ходило значи трупаш пари в сметката си. Така и не взех нищо от там. Сега ще правя първия си сайт, може би въпреки препоръките във форума, няма да си купя домейн или хостинг а ще си направя блог в blogspot (май не ми се вярва, че ще изкарам нещо), но все от някъде трябва да се тръгне. Най-трудното в момента ми е да си избера темата. Доколкото разбирам вероятността за по-голяма печалба е по-голяма при сайтовете на английски така, че поне това е ясно - ще е сайт/блог на английски. Надявам, се че няма да преча с глупави въпроси. ПП към модераторите: знам, че не казах нищо с тази тема ама моля, ви се не я трийте - все пак първата ми е