Не искате ли отново да сте негодяи?

tanipo

Well-Known Member
Тая тема предполагам няма да е от интерес за негодяите и младежите :).

Та, гледах току що Лора от сутрин до вечер и най ми хареса сцената на балкона във фотьойлите и след това в апартамента при негодяите, бяха супер безгрижни и брадясали и се сетих за по-ранни години. Не ви ли липсва това да не мислите за администрация, данъци, кредити, такси, работа, документи, задължения, задачи, срокове. Имаше време, когато цел в живота ми беше след 12 часов сън да стана да изям 5 кюфтака със салатка и да си замъкна задника към Морската градина, където да се наливам с бира до зори...

От: Не искате ли отново да сте негодяи?

А не е ли по-добре да изкараш някой лев и чак след това да се моташ цял ден безцелно

Ич не искам! Такава свиня бях тогава, че само като се сетя и се плаша. Тогава приемах живота като война за пари, в която война всичко е позволено - като на война. Замалко да допусна фатални грешки, които нямат управия. Сега улегнал с децата съм по добре .... Сега като се сетя за училище и ми се доповръща, ама съм ръчнал 5 бири и няма да ги дам току-така:) Деба гадния му живот тогава .... Има ли някой тука дето да е повтарял клас в училище?

Извинете винаги съм бил в топ 3 на училищата :), даже имам някаква снимка в 24 часа някъде изтипосан - отличника на випуска. Никога не съм учил, просто им хващах принципа на изпитване...и.т.н. ....за какви пари говорите бе хора...аз тогава изобщо не съм мислил да правя пари...

Колега Снукс..чини ми се да си млад и да не разбираш какво искам да кажа....

Не си спомням живот, в който да не съм мислил за пари. На 13 на строеж, на 15 в дърводелна на 18 в следственото ... на към 23-4 ми дойде акъла.

Извинете винаги съм бил в топ 3 на училищата :), даже имам някаква снимка в 24 часа някъде изтипосан - отличника на випуска. Никога не съм учил, просто им хващах принципа на изпитване...и.т.н. ....за какви пари говорите бе хора...аз тогава изобщо не съм мислил да правя пари...

Колега Снукс..чини ми се да си млад и да не разбираш какво искам да кажа....

Не си спомням живот, в който да не съм мислил за пари. На 13 на строеж, на 15 в дърводелна на 18 в следственото ... на към 23-4 ми дойде акъла.

А такааааа.. ши си кажете и без бой а... на вечерня две три бири и си казвате...ко викаш у следственото на 18 бре хаймана? Ина мен към24 - взе да се опитва да ми дойде...ама на - след десет години все още не е пробило...

Предполагам не съм ви на годините и акъла. Може би това е причината да го виждам по друг начин, а и времената се менят доста.

@biaroo Само ми развали темата за негодяйството :)...
@snux - е всеки по-различен начин ги приема нещата, мене вече взе да ми тежи тая отговорност...искам да имам 1-2 сайта и да се шляя по цял ден...не ме влекат хубави коли, престиж и.т.н. Най-големия лукс е свободното време и това да можеш да го оцениш.

Тогава бяхме безсмъртни бре, тамо ми показаха, че няма да е лесно и хванах други пътеки:) Сега на 33 и кусур съм уважаван член на обществото и всички ме мислят за голям умник ... интернет предприемач ... бреях:)

А такааааа.. ши си кажете и без бой а... на вечерня две три бири и си казвате...ко викаш у следственото на 18 бре хаймана? Ина мен към24 - взе да се опитва да ми дойде...ама на - след десет години все още не е пробило...

Като се замисля аз не съм се променил особено и сега продължавам да си ходя по главата като и преди 15г. кой ли ден ще ме застреля жената :)

ООО....най-важното ...нямаше жени..., а сега и на тях трябва да обръщаме внимание...как пък преди ще ме занимава някоя да ме дърпа уикенда "айде до Мола, айде да се разходим, айде да седнем на заведение..." хахха

@snux - е всеки по-различен начин ги приема нещата, мене вече взе да ми тежи тая отговорност...искам да имам 1-2 сайта и да се шляя по цял ден...не ме влекат хубави коли, престиж и.т.н. Най-големия лукс е свободното време и това да можеш да го оцениш.

Така е за времто съм абсолютно съгласен. Кой ли не иска да се шлае безотговорно и да си прави каквото му скимне по цял ден като децата. Аз все още съм в началото и не ми достига времето, не мога да си го представя по-нататък какво ще е.

Е, по нататък става още по-зле....много по-зле...

Ми аз ако знаех какъв хуй е, щях да стана хипар или нещо такова :). Не бе не искам да те отказвам, то и аз не бих се отказал реално, но просто отвреме на време ми липсва старото време и безделие.

Само още повече ме мотивираш, няма отказване :) Нормално е да липсва, времата се менят.

В моментното ми положение много се доближавам до хипарските описания на някои писали преди мен, а възрастта за това, май, трябва да съм я минал. Единствената разлика от описаното е, че за да ям трябва да изкарвам някакви пари. Важното в случая е това да не ти отнема цялото време, за да не забравяш, че все пак живееш. Не разбирам защо се оплаквате от липса на свободен и безгрижен живот. Радвам се, че имам проблеми за решаване (иначе животът би бил скучен), но това не ми пречи да се чувствам свободен и да имам време да ям и пия на поразия или да се помотам където ми хрумне.

Аз имах един период от живота си, когато се бях върнал от работа в чужбина, и имах 5 цифрена сума в банката , бездействах 5 месеца, като ни за момент не ми беше скучно, това беше един от най-хубавите периоди в живота ми, който приключи с нещо прекрасно както си мислех тогава, а всъщност с нещо, което ме направи "сериозен мъж" и ми отне безделието - намиране на приятелка.

не, в момента ми е екстра. нямам никакви проблеми, освен любовно-лични, които не са толкова страшни. преди имах предимно финансови, които са гадните проблеми.

tanipo, как така хем си бездействал, хем не ти е било скучно? Аз ако нямам за какво да се боря или нямам нещо за постигане, направо ще се разболея (буквално).

Горе