Не купувайте,ако настояват!

dalasweb

Well-Known Member
Днеска обикалях да си купя нещо от Била.Обикновено си купувам и картофени кюфтета.Много ги харесвам нема холистирол пък и не те обвързват с време, като при рибите да чистиш люспите :rolleyes:Та пред щанда едно момиче ме - пита какво искам.А, аз ами от пържените картофи. Добре посяга да ме обслужи и един колега я избутва и я отпрати някъде към саламите.Той започна да слага в тарелката картофените и ми говори рекламноА.Господине тук има и картофени но със сирене много са сладки и т.н .Аз ,който цял ден е рязъл и броял топове плат го поглеждам невъзмотимо и уморено му споделям - А ммммммне не не искам.Но, нали мисълта ми сече бързо - Почти еднакви цени ,а големината на това със сирене е по - голяма. Затваряйки тарелката му казвам да сложи едно със сирено. О то за късмет било последното.Прибирам се аз в къщи сядам да ям и опс картофеното със сирене е като фаянсова плочка преди залепване.Напраооооо се ядосах, но се усмихнах Ей такива като този и непродаваемото ще продадат.
А на вас случвало ли да купите нещо, само дето сте подведени от думи, реклама и да сте прекарани!.Разбрах едно в БГ рекламира ли се значи е преебавка!


ВВ офисите на вивател постоянно те тормозят, като си купувам ваучери - ами няма ли да минете на план, колко е по-изгодно и дрън дрън !



ПС хонорара вече е изплатен):cry::evil:
 

Горе