Не ми зарежда форума с включена java

biaaro

Well-Known Member
Не ми зарежда форума с включена java. Нещо се мъчи да зареди банера на adx и не ми отваря целия форум. Като го изключа се оправя. Само аз ли съм така, гледам хората си пишат...

От: Не ми зарежда форума с включена java

Абе и аз пиша, ама тегаво ми зарежда и на мен, и релодва бавно. Ще видим какво е станало. Драго от Делтата спомена, че имат малък проблем с един сървър. С нашия късмет може да сме го уцелили. :) От банера нататък цикли, което означава, че от там е проблема. Ако продължи, ще го изключим, но предполагам, че ще се оправи до няколко часа. :)

Дано се оправи скоро, че аз често рефрешвам форума докато си работя и постоянно включ-изключ ....:)

Аз имах проблеми цяла сутрин с бавното зареждане на форума.

Вече няма проблем, преди малко се оправи.

Явно не са могли да го закрепят добре, защото пак падна... същото нещо като вчера.

И при мен се бави и пише че изчаква m.adx.bg, сега в момента пак е така - зарежда ми сайта за повече от минута.

Да, днес отново започна да цикли!

Аз затова така написах заглавието, изключвате java-та и не бави. Малко неудобно ако цъкате по други сайтове обаче...

Мда, цикли си от време на време.

По-лошото е, че и Yahoo мейла ми зацикля от известно време. Да не са на един и същи сървър? :p

Горе