Не ми отваря мобилната версия

mvmrik

Well-Known Member
От няколко дни забелязвам, че като вляза през телефона си ми отваря стандартната версия на форума. Преди се зареждаше мобилната автоматично.

От няколко дни забелязвам, че като вляза през телефона си ми отваря стандартната версия на форума. Преди се зареждаше мобилната автоматично.
Здрасти бате, ще бъде оправено много скоро. Аз не съм го преглеждал и не мога да кажа. ;)

Ако има нещо друго, казвайте. Ще имаме мобилна версия, задължително. Едно време мислехме и за едно приложение, но се отказахме като видяхме значителния ръст на използваемост на мобилни версии пред приложения. :)

От: Не ми отваря мобилната версия

Приложения се използват доста и ще се използват все повече, особено ако го има за android и ios. Аз винаги си слагам приложения за сайтовете, ако има - много по-удобно е.

Re: От: Не ми отваря мобилната версия

А, Блинки, няма ли да помислите и за Симбианите!? Дискриминация, съд! :D
Симбианите са малко отживелица, за това леко се пренебрегват. Но за сметка на това ще се гради към Windows Mobile. :)

Точно за тези 2 системи. Еми ще го помислим и как да стане, даже си избрах и едно лого за него - от конкурса за лога на Предприемача. Абе и аз бих си сложил, само ако не бях още на Симбиан.;)

Предполагам обмисляте ползването на vbulletin mobile suite? Имайте предвид, че това което е описано в сайта въобще не изглежда толкова розово. Поне аз първоначално останах с впечатлението, че с 4-5 редакции ще получиш напълно работещ app. Да ама не - получавате просто едно api. Ще ви е нужен програмист за създаване на приложението.

Отделно на това има и други такси:

For iOS:
Must setup an initial Apple Developer Account (with Apple) at a cost of $99 (payable on-line via credit card)
There will be an annual renewal cost of $99 per year for the Apple Developer Account (payable to Apple)
Must have - or have access to - a Mac computer
For Android:
Must set up an Android Marketplace Account at a one-time cost of $25 (payable on-line via credit card)

Приложения се използват доста и ще се използват все повече, особено ако го има за android и ios. Аз винаги си слагам приложения за сайтовете, ако има - много по-удобно е.

Не е така :) мобилните версии се ползват двойно повече от приложенията за даден сайт в сащ (където пазара е най развит) Иследване на нилсен за посещаемост по коледа... ама не и обърнахте внимание на тази тема...

Nielsen - Мобилните версии на онлайн магазините бият с много апликациите в САЩ

немога да се сетя кой от гурутата на мобилния уеб гледах тои споделяше че пазара ще се развива в това мобилния уеб да е плънофункционален дотолкова че да измести традиционния :) като апсовете са само времена фаза докато тази функционалност не може да бъде осъществена...

ако не - обратната опция е да изчезнат сайтовете а да останат само апсове... за какво са сайтве .... та ти може да си помислиш кое е по логично

ще го погледна за какво става дума но настроиките не са пипани (може ли браузъра и системата да ми дадеш) с която се случва

Последно редактирано от модератор:
между впрочем сега тества с дефултния андроидски браузър ми отваря мобилната версия (2.3.4) не ми се играе да ъпдейтвам чакам читава ром с ICS...

но предпоалгам позлваш опера мобаил с нея ми отвори стандартана .... въпреки че е зададен да е мобиланата

може долу във футъра да си го смениш ръчно на мобилна при темплейтите .... ние не сме променяли ни при нас от последния ъпдейт преди няколко седмици

С Android 2.3.4 съм, телефона е Samsung Galaxy S2. Със стандартния браузър го отварям, пробвах да изчистя кеша и пак ми зарежда нормалния сайт, а преди отваряше мобилната версия.

Избрах мобилния темплейт и вече го зарежда него.

само да вметна да не си цъкнал случайно на фул сайт версията в предните дни ... знам ли

на моята опера мобаил след като и зададох да отваря мобилната ръчно почна веднъж почна да си отваря само мобилната... дори и след затваряне

същото и с долфин хд

както казахд дефултна настоика е мобаил... освен ако не почне да прави проблеми с разпознаването на браузъра

Аз съм с android 4.0.4 при дефаутния браузер ми се отваря мобилната версия. При опера 12.00 ми се отваря мобилната версия.

Явно самият телефон не праща правилен юзер агент и за това се визуализира пълната версия.

Ами не знам какво беше, но сега е добре. Като избрах ръчно мобилната, вече все нея ми зарежда.

Ами не знам какво беше, но сега е добре. Като избрах ръчно мобилната, вече все нея ми зарежда.
Явно първоначално не ти е разпознало устройството. Важното е веднъж да захапе и всичко е наред. Мисля, че имахме още един такъв случай, но не знам дали не ставаше въпрос за windows, макар, че захапва по сигнал на устройството, не на OS-а. :)

Горе