Здрасти бате, ще бъде оправено много скоро. Аз не съм го преглеждал и не мога да кажа.От няколко дни забелязвам, че като вляза през телефона си ми отваря стандартната версия на форума. Преди се зареждаше мобилната автоматично.
Симбианите са малко отживелица, за това леко се пренебрегват. Но за сметка на това ще се гради към Windows Mobile.А, Блинки, няма ли да помислите и за Симбианите!? Дискриминация, съд!
Точно за тези 2 системи. Еми ще го помислим и как да стане, даже си избрах и едно лого за него - от конкурса за лога на Предприемача. Абе и аз бих си сложил, само ако не бях още на Симбиан.
For iOS:
Must setup an initial Apple Developer Account (with Apple) at a cost of $99 (payable on-line via credit card)
There will be an annual renewal cost of $99 per year for the Apple Developer Account (payable to Apple)
Must have - or have access to - a Mac computer
For Android:
Must set up an Android Marketplace Account at a one-time cost of $25 (payable on-line via credit card)
Приложения се използват доста и ще се използват все повече, особено ако го има за android и ios. Аз винаги си слагам приложения за сайтовете, ако има - много по-удобно е.
Явно първоначално не ти е разпознало устройството. Важното е веднъж да захапе и всичко е наред. Мисля, че имахме още един такъв случай, но не знам дали не ставаше въпрос за windows, макар, че захапва по сигнал на устройството, не на OS-а.Ами не знам какво беше, но сега е добре. Като избрах ръчно мобилната, вече все нея ми зарежда.