Не мога да пратя пари по PAYPAL...

waldes

Well-Known Member
Sorry — your last action could not be completed

If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

Това ми изписва като цъкна на SEND PAYMENT.Влизам си в официалния им сайт и досега не съм имал проблем с получаване на пари,но днес ми се налага за първи път да пращам пари.
Трябва да пратя дребна сума на един човек(2 евро),но системата не ми позволява.Да не би защото имам в момента в сметката си само 2.14 евро или е друг проблема?
Ако може някой да помогне,че съм сравнително зелен в ползването на тази разплащателна система.
Благодаря.

не съм запознат с пейпал но май е от това че нямаш достъчно (мисля че имаше едни 30-50 цента такса за превода +1,5% някакви такива минимални) бяха

От: Не мога да пратя пари по PAYPAL...

Дръж по-голяма наличност по сметката. Няма нужда да пускаш нова тема, заради 14 цента.

От: Не мога да пратя пари по PAYPAL...

Опита ли пак след 30 минути ? Както казват колегите, ако правиш транзакция от дебитна карта искат освен таксата и 1,5% от общата сума. Ако ли не, пак трябва да имаш 20-30 цента за таксата.

Съвет: Използвай опция Gift при пращане за по-ниска такса. От един към друг акаунт дори няма такава.

Горе