Здравейте, не мога да публикувам във Freelance Jobs & Projects. Проблемът от мен ли е? Ако е така може ли да напиша обява и да я преместите там? Благодаря предварително!
Здравейте, не мога да публикувам във Freelance Jobs & Projects. Проблемът от мен ли е? Ако е така може ли да напиша обява и да я преместите там? Благодаря предварително!
ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ СЪГЛАСЕТЕ ИЛИ НАПУСНЕТЕ PREDPRIEMACH.COM НЕЗАБАВНО!!! При посещението на сайта Predpriemach.com, преглеждането, достъпа до или използването по друг начин на всяка от услугите или събраната информация, Вие се съгласявате да спазвате следните условия за ползване. Ако не искате да...
www.predpriemach.com
Нужни са ти над 10 поста и над 10 дни изкарани във форума, за да се използва секцията Пазар - Webmaster marketplace. Превантивна мярка против спамене и злоупотреби. Но се прави изключения, защото все пак не всички се поставят под общ знаменател. Публикувай си темата и ще я преместим в подходящата секция. Успехи от мен.
Предлагам евтини и семпли лога (по-долу има и портфолио). Подходящи за нови и прохождащи компании/старт ъпи, които нямат особено много бюджет за това. Като услуги мога да предложа и превод на текст от английски на български и обратното, както и писане/пренаписване на статий и copywriting, на...