Не мога да се свържа с EBAY

waldes

Well-Known Member
Налага се да се обадя на съпорта на EBAY.coм,но не знам как е точно целия телефонен номер .
В секцията им CALL US е даден този номер-866-540-3229,кодът на Сащ е 01,но пак не става.Някой може ли да помогне:(

От: Не мога да се свържа с EBAY

Това им е номера, кодът на Сащ е 001 (т.е. с две нули)

Caprice,вярно че е с две нули:mrgreen:

ОМГ,обадих им се,НООО се оказа че английския ми не е на това ниво на което бих искал да е...и не можахме да се разберем кое,какво,къде..
Общо взето акаунтът ми е със статут suspended,а не знам защо(вероятно е заради fees).
Та по този повод имам следното идиотско предложение:)-понеже не познавам хора с добър английски,ако иска някой да звънне вместо мен да разбере какво точно е станало с акаунта,пък аз ще преведа някой лев за услугата,чрез PAYPAL.Може да поддържаме връзка,чрез скайп по време на разговора за подробности:).
Ако има желаещи -ЛС:mrgreen:

Последно редактирано:

Пиши им на mail-а по културному:

Hello my nigga,

Bla bla bla bla.

Best Regards,
waldes

*"my nigga" и "Bla bla" го заместваш :wink:

От: От: Не мога да се свържа с EBAY

Пиши им на mail-а по културному:

Hello my nigga,

Bla bla bla bla.

Best Regards,
waldes

*"my nigga" и "Bla bla" го заместваш :wink:

Писах им,няма кой да те напсува(демек няма файда от мейли).:)Само телефонният разговор би помогнал

Ще им пратя мейл,може пък и да обърнат внимание на представител на банановата за тях република България.....Някой има ли желание да ми помогне с превода на следният текст,защото аз посмъртно няма да мога да го преведа без правописни грешки:)

Добър ден.Пиша Ви с молбата да ми разясните причините за блокирането на акаунта ми във вашия аукцион(account is suspended ми изписва като се логна).Като нов потребител вероятно не съм спазил някое от условията Ви за ползване на услугите на аукциона,за което предварително се извинявам.
С уважение никнейм и id номер.

Малко мазно звучи,но поне да обярнат някакво внимание:(

Най-вероятно са ти писали в емейл поради каква причина са ти замразили акаунта. За премахнати аукциони и т.н. винаги пишат за какво или коя точка от правилата е нарушена.

Ако не си платил таксите ти спират акаунта докато не си ги платиш. АКо към Ebay акаунта имаш вързан PayPal влезни в него и виж дали нямаш задължения към Ebay (не помня къде се гледаше това). Увери се, че имаш пари в картата която ти е вързана към PayPal (ако имаш пари в картата и имаш задължения те си ги теглят без да те питат).

От: От: Не мога да се свържа с EBAY

Ще им пратя мейл,може пък и да обърнат внимание на представител на банановата за тях република България.....Някой има ли желание да ми помогне с превода на следният текст,защото аз посмъртно няма да мога да го преведа без правописни грешки:)

Добър ден.Пиша Ви с молбата да ми разясните причините за блокирането на акаунта ми във вашия аукцион(account is suspended ми изписва като се логна).Като нов потребител вероятно не съм спазил някое от условията Ви за ползване на услугите на аукциона,за което предварително се извинявам.
С уважение никнейм и id номер.

Малко мазно звучи,но поне да обярнат някакво внимание:(

Dear Ebay Support,

I'm writing to you because I want to know a little bit more information about my account being suspended from your website's auction section.(When I log in to my account it says "Account Suspended")
I'm a new client of your website and probably I haven't read some of your terms and conditions.
I Apologize a lot and hope that it won't happen again!

Sincerely username and id number.

Нещо такова ?
Дано ти е свършило работа.
Aко искаш да добавим нещо кажи :)

Cheers,

Да им пишете, че не сте чели Terms and Conditions след като сте цъкнали, че сте съгласни с тях, не е много добре.

Валдес, ще ти драсна на ЛС моето виждане по въпроса :)

Горе