tuger
Well-Known Member
Често правя глупавата грешка да свалям последната версия на различни програми и апп-ове почти веднага след излизането й. Рядко всичко минава безпроблемно. И понеже отдавна знам, че няма нужда от промяна, когато една система си върви, реших да си стъжня живота и да пусна новата WP 3.9. И проблемите започнаха ...
Плъгините не бяха готови за новата WP, скапаха се 100 неща покрай сайта, а да не говорим, че не ме кефят повечето промени в преса ...
Този филм съм го гледал няколко пъти за последните ъпдейти и всеки път се заричам ... и после пак наново. Downgrade-ът му е майката:clap:
Та, моят съвет е - не ъпдейтвайте веднага, изчакайте поне 2-3 седмици и тогава помислете дали са оправдани промените.
"Когато нещо върви добре, промени не се правят."
Плъгините не бяха готови за новата WP, скапаха се 100 неща покрай сайта, а да не говорим, че не ме кефят повечето промени в преса ...
Този филм съм го гледал няколко пъти за последните ъпдейти и всеки път се заричам ... и после пак наново. Downgrade-ът му е майката:clap:
Та, моят съвет е - не ъпдейтвайте веднага, изчакайте поне 2-3 седмици и тогава помислете дали са оправдани промените.
"Когато нещо върви добре, промени не се правят."