SSH_ON
New Member
Щом се стига до там някой да ми репортва блога за Почистване в WordPress, не знам за какво си говорим. Невероятна злоба и завист...
+1 защото и аз изпитах омразата на хейтърите на свой гръб (и 100% бяха от тоя форум, колкото и да е тъжно)
Напълно съм съгласен, но предпочитам да мисля, че хората с репутация, са по-надеждни от новобранците.biks каза:Няма значение с какъв статус е един потребител във форума - Senior Member, Playa, Mleya или каквото и да е.
Така е.biks каза:За съжаление хора има всякакви.
Затова съм пуснал и темата - за да предупредя хората какво може да се случи.biks каза:Репортавали са ме вече не знам колко пъти.
Не съм правил никакви предположения в тази тема.biks каза:Не коментирам "предположението ти" - смятам, че е излишно.
Блогът никога не е бил деиндексиран. Кой е казал подобно нещо?biks каза:Блога ти е добър и няма причина да бъде деиндексиран.
Миналото на блога е чисто и съпорта на WordPress оцени това.biks каза:Ако не си го проспамил или тествал с блек хет им пиши на съпорта.
Да, 1-2 часа след като изпратих email на съпорта, активираха блога отново. Преди да се оплача, блогът беше suspended.biks каза:- http://pochistvane.wordpress.com/. - работи
Блогът никога не е бил деиндексиран. Кой е казал подобно нещо?biks каза:- siteochistvane.wordpress.com - сайта е в индекса
Нормално. Репортването и спирането на блога се е отразило само на SERP-а за ключови думи.biks каза:- и при търсене на pochistvane.wordpress.com сайта си излиза 1 ви домейна
Идея си нямам. Блогът не нарушава нито едно от правилата на WordPress.biks каза:За какво са те репортанали?
WordPress не изпращат email-и, когато деактивират блогове. При евентуална реабилитация - само се извиняват за грешката. Инфо какво и как - не се дава по някаква причина.biks каза:В емайла какво пише?
Кое е нормално? Изложих цялата информация, с която разполагам.biks каза:Ами нормално. Нещо друго да имаш да споделиш ? Намек, твърдек ...
С какви непознати си правил бизнес и какво общо има това с настоящата тема?biks каза:Освен да не правя бизнес с непознати ... друго не се сещам.
Модераторската работа не е лесна, какво общо има това с настоящата тема?biks каза:П.С. добре, че не ми се налага да модерирам форуми.