Нова война?

webstil

Well-Known Member
Чета тука аз по това международно право,ама нещо не ми се чете много и погледах малко новини.Тия Иран много отворени ми изглеждат,според Вас ще избухне ли нова война? Дали САЩ ще победят отново? Ами ако се използва ядрено оръжие?

Последно редактирано:
От: Нова война?

Имаш предвид Иран?

Да : ) Според мен е въпрос на време да се стигне до нови военни конфликти : )

Да : ) Според мен е въпрос на време да се стигне до нови военни конфликти : )

Според мен са ти скучни лекциите по международно право и предпочиташ да си поиграеш на modern warfare. :)

Това също,но няма ли да има война според Вас? Само аз ли ги виждам така нещата? :D
Имаме петрол,Иран заплашва,че ще затвори протока,премества си силите,САЩ имат кораби много близо,Иран им казват да ги разкарат,американците само чакат някой с петрол да им се отвори..? Всички конфликти напоследък са заради...

Ето, гледай:

[video=youtube;yaqllTmpcKc]http://www.youtube.com/watch?v=yaqllTmpcKc[/video]

[video=youtube;3m5HRO9VfX4]http://www.youtube.com/watch?v=3m5HRO9VfX4[/video]

Война може и да има, може и да няма. Но със сигурност няма да има преди изборите за президент в Русия.
За след това не е много ясно. Според някои пророци, включително и от модерните финансисти ще има война и те са подготвени за нея.
Но е по добре да няма, че ще настъпи пълна мизерия.

Но е по добре да няма, че ще настъпи пълна мизерия.

На американците в даден момент трябва да им се даде урок, за да не се месят в политиката на други държави.

Какъв урок ще дадат тия луди араби и пустинни червеи? Колкото и кадафи пустинния червей щеше да им даде урок. Американците имат най-модерната армия в света и не виждам каква съпротива ще имат срещу иранците, които с тия ракети най-много да ударят 5-6 мишени, а после ще го задухат жестоко. Ако Иранците имат 200 такива, хамериканците имат 20 000, какъв урок ще им дадат?

че как да се прескочи кризата, без война?
за справки - историята...

Иранците не са араби. Това всъщност е Персия и е държава с изключително интелигентно население. Арабите там са под 3% от населението. Война със сигурност ще има, мисля че е само въпрос на време. Това ще бъде най-тежкият военен конфликт след края на Втората световна война, заради високите технически постижения на различните страни във войната. Вече не е нужно да си ясновидец, за да предвидиш, че конфликтът е неизбежен и ще бъде много жесток. Иран има ядрено оръжие и няма да се поколебае да го използва. Иран няма нищо общо като развитие нито с Либия, нито с Ирак, а да не говорим за Афганистан. Иранците са жестоки и интелигентни хора и войната няма да е подобна на нищо, което сме виждали до момента. Само можем да се надяваме да запазим неутралитет и ветровете да издухат радиоактивните облаци по-настрани от нашата територия. Да му мислят великите сили.

Иранците не са араби. Това всъщност е Персия и е държава с изключително интелигентно население. Арабите там са под 3% от населението. Война със сигурност ще има, мисля че е само въпрос на време. Това ще бъде най-тежкият военен конфликт след края на Втората световна война, заради високите технически постижения на различните страни във войната. Вече не е нужно да си ясновидец, за да предвидиш, че конфликтът е неизбежен и ще бъде много жесток. Иран има ядрено оръжие и няма да се поколебае да го използва. Иран няма нищо общо като развитие нито с Либия, нито с Ирак, а да не говорим за Афганистан. Иранците са жестоки и интелигентни хора и войната няма да е подобна на нищо, което сме виждали до момента. Само можем да се надяваме да запазим неутралитет и ветровете да издухат радиоактивните облаци по-настрани от нашата територия. Да му мислят великите сили.

iran%20workers%20demo_9.jpg

http://en.loadtr.com/people_of_Iran_-415225.htm + 18

article-1192958-0557651B000005DC-40_468x676.jpg

Обаче с кви вибратори бият :lol:

Интелигенти от класа, никаква разлика с пустинните червеи не виждам, дори и да се разворих защото ми стана интересно от това, което написа.

Само можем да се надяваме да запазим неутралитет и ветровете да издухат радиоактивните облаци по-настрани от нашата територия. Да му мислят великите сили.
Мислиш ли? Турция е близо, а и ние самите сме си продали душицата на янките и имат американски бази на нашата територия, така че при военен конфликт ще го отнесем и ние.

Да не забравяме и партньорите на Иран - Китай и Русия, особено Китай.

iran%20workers%20demo_9.jpg

people_of_Iran_-415225.htm

Интелигенти от класа, никаква разлика с пустинните червеи не виждам, дори и да се разворих защото ми стана интересно от това, което написа.
И какво показва тази снимка? Само като написа, че са араби стана ясно колко си информиран за Иран.

По спокойно, американците няма да позволят никога ракета да падне на американска земя, пък не виждам иран да има смисъл да стреля по европа ( не че ще може ) , камо ли ние да си го отнасяме.

По спокойно, американците няма да позволят никога ракета да падне на американска земя, пък не виждам иран да има смисъл да стреля по европа ( не че ще може ) , камо ли ние да си го отнасяме.
Иначе ме кефи как TEST пророкува, да не си гледачка?

От: От: Нова война?

Какъв урок ще дадат тия луди араби и пустинни червеи? Колкото и кадафи пустинния червей щеше да им даде урок. Американците имат най-модерната армия в света и не виждам каква съпротива ще имат срещу иранците, които с тия ракети най-много да ударят 5-6 мишени, а после ще го задухат жестоко. Ако Иранците имат 200 такива, хамериканците имат 20 000, какъв урок ще им дадат?

Дестабилизирането на района и прекъсването на петролните доставки е достатъчно за икономическата ситуация, в която се намират щатите.

И аз съм на това мнение, и ми е много интересно какво ще стане.

Докато Махмуд Ахмадинеджад посяга към червеното копче Иран ще изчезне от картата, в това съм 100% сигурен. Ни Китай, ни Русия ще си мръднат пръста.

То и ние сме били велика сила навремето, ама сега сме на кучето у гъза.

Горе