Да : ) Според мен е въпрос на време да се стигне до нови военни конфликти : )
Но е по добре да няма, че ще настъпи пълна мизерия.
Иранците не са араби. Това всъщност е Персия и е държава с изключително интелигентно население. Арабите там са под 3% от населението. Война със сигурност ще има, мисля че е само въпрос на време. Това ще бъде най-тежкият военен конфликт след края на Втората световна война, заради високите технически постижения на различните страни във войната. Вече не е нужно да си ясновидец, за да предвидиш, че конфликтът е неизбежен и ще бъде много жесток. Иран има ядрено оръжие и няма да се поколебае да го използва. Иран няма нищо общо като развитие нито с Либия, нито с Ирак, а да не говорим за Афганистан. Иранците са жестоки и интелигентни хора и войната няма да е подобна на нищо, което сме виждали до момента. Само можем да се надяваме да запазим неутралитет и ветровете да издухат радиоактивните облаци по-настрани от нашата територия. Да му мислят великите сили.
Мислиш ли? Турция е близо, а и ние самите сме си продали душицата на янките и имат американски бази на нашата територия, така че при военен конфликт ще го отнесем и ние.Само можем да се надяваме да запазим неутралитет и ветровете да издухат радиоактивните облаци по-настрани от нашата територия. Да му мислят великите сили.
И какво показва тази снимка? Само като написа, че са араби стана ясно колко си информиран за Иран.
Интелигенти от класа, никаква разлика с пустинните червеи не виждам, дори и да се разворих защото ми стана интересно от това, което написа.
Какъв урок ще дадат тия луди араби и пустинни червеи? Колкото и кадафи пустинния червей щеше да им даде урок. Американците имат най-модерната армия в света и не виждам каква съпротива ще имат срещу иранците, които с тия ракети най-много да ударят 5-6 мишени, а после ще го задухат жестоко. Ако Иранците имат 200 такива, хамериканците имат 20 000, какъв урок ще им дадат?
Иранците не са араби. Това всъщност е Персия и е държава с изключително интелигентно население. Арабите там са под 3% от населението. Война със сигурност ще има, мисля че е само въпрос на време. Това ще бъде най-тежкият военен конфликт след края на Втората световна война, заради високите технически постижения на различните страни във войната. Вече не е нужно да си ясновидец, за да предвидиш, че конфликтът е неизбежен и ще бъде много жесток. Иран има ядрено оръжие и няма да се поколебае да го използва. Иран няма нищо общо като развитие нито с Либия, нито с Ирак, а да не говорим за Афганистан. Иранците са жестоки и интелигентни хора и войната няма да е подобна на нищо, което сме виждали до момента. Само можем да се надяваме да запазим неутралитет и ветровете да издухат радиоактивните облаци по-настрани от нашата територия. Да му мислят великите сили.