lowriderzzz
Well-Known Member
Днес се прибирах от Велико Търново и искам да споделя едно впечатление. Пътувах с автобус от Варна (от автогарата) и на отиване когато всички се настаниха точно преди да потеглим се качи едно девойче и започна да обяснява как била от някаква си агенция и събирали средства за някакво дете.
Този същия сценарий се беше разиграл и юли месец лятото, когато пак ходих до Търново. Тоест от тогава до сега не са ги събрали тези средства.
И преди съм пътувал с автобус, но до сега никога не съм виждал такъв начин за събиране на средства. Изобщо не ми се струва доствоерно, повече ми изглежда на: "събираме финанси за да пострим къща или да купим нов мерцедес на някой"...
Вие на какво мнение сте ?
*** ето и една изключително полезна статия по темата ***
Този същия сценарий се беше разиграл и юли месец лятото, когато пак ходих до Търново. Тоест от тогава до сега не са ги събрали тези средства.
И преди съм пътувал с автобус, но до сега никога не съм виждал такъв начин за събиране на средства. Изобщо не ми се струва доствоерно, повече ми изглежда на: "събираме финанси за да пострим къща или да купим нов мерцедес на някой"...
Вие на какво мнение сте ?
*** ето и една изключително полезна статия по темата ***
Последно редактирано: