AMOUN Well-Known Member 13 Август 2010 #1 при вас излизат ли така вече на една линия ? а не както до сега? така супер като хамериканцити ще се увеличи клик реита мисля!
при вас излизат ли така вече на една линия ? а не както до сега? така супер като хамериканцити ще се увеличи клик реита мисля!
mvmrik Well-Known Member 13 Август 2010 #2 От: Новинко разположение на текста в банерите 728 на 90 при гогле уха Видях го, но не виждам смисъл, а и в повечето случаи адреса не се вижда целия. Не е само на 728, на 300х250 го гледах преди малко в един сайт.
От: Новинко разположение на текста в банерите 728 на 90 при гогле уха Видях го, но не виждам смисъл, а и в повечето случаи адреса не се вижда целия. Не е само на 728, на 300х250 го гледах преди малко в един сайт.
vaskoa New Member 13 Август 2010 #3 Да, и при мен го има. И 336x280 гледам, че излиза много красивичко.
adin New Member 13 Август 2010 #4 От: Новинко разположение на текста в банерите 728 на 90 при гогле уха AMOUN каза: ще се увеличи клик реита мисля! Увеличете... При мен излизат така от повече от месец. Все са си така кликовете обаче.
От: Новинко разположение на текста в банерите 728 на 90 при гогле уха AMOUN каза: ще се увеличи клик реита мисля! Увеличете... При мен излизат така от повече от месец. Все са си така кликовете обаче.