От: Новите хостинг планове на Хост.бг
Аз забелязвам, че лятото бяха пуснали server27 и стартираха много голямо намаление на цените, сега са пуснали server28 и веднага промоцията отново е факт. Т.е. coolice има право за това, което пише. Но аз като клиент на един от вече "напълнените" им сървъри, не забелязвам проблеми, да чукна на дърво. Освен това, да, цените са ниски, но само за първата година. После си стават "повече от нормални".... Ето, аз като съм купил акаунт преди няколко месеца, нямам идея дали ще мога след това да закупя нов акаунт и да си преместя домейните там, предвид, че вече са регистрирани към даден сървър.... Или с други думи, сега плащаш по 7.72 лв. месечно за най-яката оферта, ама после те джобят по 26.65 лв./м., и то само ако отново има промоция, а иначе е по 38.60лв. ... Ето това е най-голямата "уловка" за мен, щото много хора, а и мен ги мързи всяка година да местят и пренастройват всичко. Друг е и въпросът, че подобни на конфигурациите на Host.bg към момента май няма в BG Peering, но може и да греша. Искрено обаче се надявам да предизвикат интерес с новите си оферти и все повече фирми да предлагат Cloudlinux + cPanel, защото наистина човек се чувства с отвързани ръце и може да си настрои нещата както трябва.
P.S. angelovarna, на мен ми е включен Cloudflare, т.е. разбирай 100% от трафика ми е от западна Европа, щото просто Cloudflare нямат сървъри в България. Няма проблеми с това. Единствено имах проблеми със съпорта относно задълбоченост на разглеждане на проблемите, отзивчивост, компетентност и грамотност в предоставяната информация.