Новият социален интерфейс на Bing е реалност!

Blinky

Owner
Здравейте колеги. След като Google си каза тежката дума с Пингвина, редно е и да обърнем малко внимание на Bing. Искам да попитам дали някой е забелязал новостите около новият интерфейс на търсачката на Microsoft? Защото на мен ми направи впечатление, че има нещо ново, направо крещящо ново. Според SearchEngineLand - така изглежда новият интерфейс:

bingpx.jpg

http://www.bing.com/new

Някой да има нещо, което му е направило впечатление. Може за момента да е само за там, а после и на нашите монитори. :)

Дано успеят да се наложат все повече и повече, но лошото е, че последно време те следват Google, а едно време те водеха с иновациите. Когато една компания следва друга, значи не е цъфнала много много с пазарния дял. Идеален пример са малки сайтчета, копиращи модела и често дизайна на лидерите в областта. Мога да дам пример с нашия фокус и принцис. :)

Ще ми се да намеря контактите на някой от Microsoft, отговарящ за пазара им тук, с който да си побъбрим как да вземат пазарен дял тук. Не за друго, но последно време имам да си връщам на Google, пък и монополния модел не ми харесва, така не се прави бизнес. Имат много потенциал, но са лоши стратези, поне на територията на BG.

А на въпроса ти защо, бих казал, защото дава по-добри резултати. Лошото е, че не мога да го кажа за тук. Ето една точка, върху която може да се поговори на някакво събеседване. ;)

От: Re: Новият социален интерфейс на Bing е реалност!

последно време имам да си връщам на Google

Определено не си сам :) много сме на опашката и, ако наистина бинг решат да на влезнат по-сериозно на бг пазара ще се радвам много. То и без това гугъл стана по-голяма скръндза от който и да е било друг сайт. :)

Re: От: Re: Новият социален интерфейс на Bing е реалност!

Определено не си сам :) много сме на опашката и, ако наистина бинг решат да на влезнат по-сериозно на бг пазара ще се радвам много. То и без това гугъл стана по-голяма скръндза от който и да е било друг сайт. :)
Мисля днес да пусна нещо по този повод. :) Ей така, за да видя нещо. Хихихи. Но знам, че ще съберат доста поддръжници тук. :)

Горе