Новото SEO измерение

darkenergy_

Active Member
Реших, че може да ви е полезна:

Статийка за СЕО.

Има ли някъде във форума тема, в която да споделяме подобни статии по темата? Защото аз не открих такава...

От: Новото SEO измерение

Тоя автор много свидлив на линкове бе, един линк не е сложил към полезен ресурс.
Второ никой не чете статии от по 2500 думи :)

Мижи, да те лажем....Общо взето, глупости на търкалета...

До доста повърхностна статия. А що се отнася до линковете, даже е добре да има изходящи линкове към релевантни авторитетни ресурси(за dofollow говоря). Nofolow са си задължителни навсякъде, където има линк, UX му се вика.

Има статии , които се пишат за клиенти . И аз пиша такива статиики за клиентите си във фотографския си сайт .
Ама като се пише за клиенти се казва - ние ще направим това и това , ще ви помогнем за онова , ще ви спестим разходи и т.н.
Или пък сме постигнали това и онова с което ще бъдем една крачка пред конкурентите си и така нататък .

Но само преписване на факти смятам че е ненужно :) , щото клиентите няма да разберат за какво говориш.

Надявам се да съм бил полезен. И смени шрифта с по-читаем , че ме заболяха очите :)

Аз не предлагам SEO услуги там, статийката е информативна, да се трупа копирайтинг портфолио.

Много харесвам Verdana, въобще не ми се сменя...

Ала друго ми е по-важно: "Има ли някъде във форума тема, в която да споделяме подобни статии по темата? Защото аз не открих такава..." :)

Ми не виждам категория "място за общи приказки" във форума. Ако имаш нещо конкретно да кажеш на хората, те ще го оценят .

Ето една наистина полезна тема, която хората са оценили
http://ivosiliev.com/%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8/date:2011-05-05/seo-%D0%BD%D0%B0-facebook-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5_1151.html

Горе