mr_nikolov
Active Member
Здравейте хора преди време бях казал, че ще пусна един такъв форум, но все не оставаше време. Не че сега е в изобилие за това съм решил да пусна проекта в този си вариант. Сигурно се питате каква е разликата с другите подобни такива форумчета и ще сте прави.
Разликите са няколко:
- Не предлагам така актуалните безплатни "изработки" и такива простотии..
- Ползвам open source CMS за целта а не също така актуалния IPB Nulled версия.
- За съжаление не успях да завърша собствената ми тема за форума и ползвам готова, но ще се промени някога и това.
- Много важна разлика е че в името/домейна не се споменава никъде Photoshop (също една актуална тенденция).
Не знам дали след като не съм се придържал към нито една от "добрите" практики в сферата ще успея, но имам желание да превърна форумчето си в едно хубаво място за дизайнерската гилдия взимайки пример от този форум. Адресът е RGBzone. Ще се радвам ако имате някакви предложения и се надявам тези дни да започна да го пълня със съдържание тъй като в момента е гол като пушка ...
Разликите са няколко:
- Не предлагам така актуалните безплатни "изработки" и такива простотии..
- Ползвам open source CMS за целта а не също така актуалния IPB Nulled версия.
- За съжаление не успях да завърша собствената ми тема за форума и ползвам готова, но ще се промени някога и това.
- Много важна разлика е че в името/домейна не се споменава никъде Photoshop (също една актуална тенденция).
Не знам дали след като не съм се придържал към нито една от "добрите" практики в сферата ще успея, но имам желание да превърна форумчето си в едно хубаво място за дизайнерската гилдия взимайки пример от този форум. Адресът е RGBzone. Ще се радвам ако имате някакви предложения и се надявам тези дни да започна да го пълня със съдържание тъй като в момента е гол като пушка ...