redrum
Well-Known Member
Накратко - обажда се някаква на един от хората, с които бачкам. Моя човек има онлайн магазин. Разговорът е следния:
"Ало, управителя на еди си кой магазин ли е?"
"Да"
"Желаете ли да подновите сео абонамент, ала бала, дрън дрън"
"Кои сте вие?" (той не им е клиент)
"Ние сме nacionalen-biznes.com (нарочно не слагам активен линк, само сега отстъпка ала бала. Ние сме фирма Калдейта БГ ООД бла бла"
Управителят е шаш - кои пък са тия?
"Ама ние имаме друга фирма, която ни прави сеото"
Оная натиска психологически: "Ако не подновите ще паднете на позиции в гугъл, хората няма да могат да Ви откриват"
"Сега не мога да кажа, обадете се утре"
"Добре, ще се обадим"
Днеска звънят на моя човек:
"Ало, ние сме пак ала бала"
"Абе, аз нямам договор с вас, пратете ми да го видя"
"Ама вие трябва да имате хартиен договор бла бал"
"Пратете ми го на пощата да го видя"
Затварят телефона.
Така, след анализ на ситуацията какво предполагаме - някой се представа за Калдейта и сигурно ще пратят фактура на фирма с подобно име и тотално различна банкова сметка. Телефонът, от който се обаждаха не можеше да бъде избран. Така че, внимавайте
"Ало, управителя на еди си кой магазин ли е?"
"Да"
"Желаете ли да подновите сео абонамент, ала бала, дрън дрън"
"Кои сте вие?" (той не им е клиент)
"Ние сме nacionalen-biznes.com (нарочно не слагам активен линк, само сега отстъпка ала бала. Ние сме фирма Калдейта БГ ООД бла бла"
Управителят е шаш - кои пък са тия?
"Ама ние имаме друга фирма, която ни прави сеото"
Оная натиска психологически: "Ако не подновите ще паднете на позиции в гугъл, хората няма да могат да Ви откриват"
"Сега не мога да кажа, обадете се утре"
"Добре, ще се обадим"
Днеска звънят на моя човек:
"Ало, ние сме пак ала бала"
"Абе, аз нямам договор с вас, пратете ми да го видя"
"Ама вие трябва да имате хартиен договор бла бал"
"Пратете ми го на пощата да го видя"
Затварят телефона.
Така, след анализ на ситуацията какво предполагаме - някой се представа за Калдейта и сигурно ще пратят фактура на фирма с подобно име и тотално различна банкова сметка. Телефонът, от който се обаждаха не можеше да бъде избран. Така че, внимавайте