Здравейте! От много време чета този форум и съм изумен колко много хора вече проявяват интерес към онлайн бизнеса. В случая, поводът по който ви пиша е проектът, на който приключваме разработката в момента. Сайтът е онлайн от няколко дни, но все още не е официално рекламиран и въобще не е популяризиран. Има още някои неща, които към момента не са довършени, но по тях се работи постоянно. Идеята е, че аз и колегите ми много харесваме някои от материалите, които се пишат в този форум и като хора, които адски уважават авторското право сме готови да предложим сътрудничество или каквото е необходимо под формата на реклами, банери и тн... за да можем да ползваме ( разбира се ) с необходимите линкове някои от постовете. Погледнете сайта и преценете дали може да ви бъде полезен. Смятам, че насочеността му е в голяма степен близка до тази на Предприемач. Авторите тук, както и собственикът (ниците) могат да направят рекламните си профили на фирми, организации, дейности, както и на физически лица безплатно, като аз общавам, че те ще останат такива до края. Въпреки, че сайтът официално ще бъде платен. Та... разгледайте сайта, ако имате идеи, предоложения и критики... ще се радвам да ги чуя. И понеже не ми достигат постове за да поствам линкове - вижте сами на dooder.net. Последните казуси с финансирането, редакции по акаунтите, изтичане на разни там абонаменти, както и добавянето на някои невидими към момента секции ще се случат до края на идната седмица. Тъй че, ако измислим нещо конструктивно до тогава ще бъде добре. Лек и успешен ден и поздрави за прекрасния сайт.