От: Нов темплейт..критики моля..
На мен линчо ми харесва и мо наподобява на тия life score сайтове, даже няма да е зле да има такива тулове, ако се предоставят.
Ето нещо, което мога да препоръчам и аз, ако не е нескромно.
Бих сложил една фав иконка, за да има отличителен белег, както и да се знае като бранд. Но тук се иска и заигравка с надписа, за да заприлича повече на лого, отколкото на надпис. Знам, че за някой е подробност, но е се прави - стандарт е в маркетинга. Така се различават професионалистите от непрофесионалистите. Както и истинските бизнеси от ей така скалъпените.
Направи ми впечатление, че като си на "Начало" бек граунда на бутона е червен, за другите не се получава. Хубаво е на всичкоте да е така, за да знае потребителя на коя страница е, от менюто, без да чете заглавието на страницата. А и по-добре ще си е - като истински раб. CMS.
Много голяма практика е, но не е редно - да се задушава потребителя с банери и реклами. Това напоследък ми прави лошо впечатление в много сайтове, като днес.бг примерно. Там е адски бъкано с реклами и какви ли не мигащи и цветни неща. Нека стане ясно, че потребителя е на сайта за инфо, а не да цъкне на банера. Трябва да се знае това и да се набляга на ненатрапчивата реклама. казвам го във връзка с това, че видях на една страница повече от 5 банера, като изключим този в хедъра (от горе).
Дизайна е много добър и мисля, че става за такъв вид сайтове. Искам да кажа, че трябва да се мисли извън рамката на стандартните сайтове, което означава, че трябва сайта да има една водеща и отличителна страна, която да превъзхожда или най-малкото да стъпва на другите подобни сайтове.
Дали ще са:
1. Life time stats (scores)
2. Коментари на анализатори
3. Статии за предстоящи мачове и детайли как да се отиграят.
4. Малка библиотека за трикове в залаганията.
5. Онлайн телевизия - да се гледат от сайта мачове, и други.
6. Бюлетин, за ресултата, залози и т.н.
7. Забавна сесия около залаганията (сега Пол беше в устата на всички).
8. java джуджавки за смятане на лко ще се спечели от еди кой си мач, при еди къв си залог на такъв коефицент.
9. Ревщ на няколко букмейкъра - топ 5.
....може и други неща да се направят. Даже както се вика и с пул може да се питат потребителите. Идеатя е да направите потребителите така, че да са в контат с ставащото както на сайта, така и по терените, Такъв вид сайтове трябва да носят духа на спорта, за да ги накарате да говорят за вас и да ви използват.
Дано съм бил полезен, ако не поне малко - следващия път повече.
Искам да ти пожелая успехи със сайтчето.