BlackFriday
Well-Known Member
Здрасти на всички,
днес както никога не станах с гъза на горе и съм в по добро настроение .... стига съм овъртал ето какво предлагам
значи преди време бях пуснал тема :
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=32093
но се оказа че има малък интерес към такава услуга и разбирасе продадох домейните.
какво предлагам сега така и така минават хиляди домейни през ръцете ми...
: жертвам един домейн с пр6 валиден както и да се погледне (бях го закупил от танганаец)
и приемам 3 статии ваши на 3 ма отделни потребители на форума "за предпочитане е да са с по голяма реп"
след което ще искам да направят ревю дали са забелязали някви промени относно класиране,посещения и тн (тези които ще добавят ще са наясно какво ги интересува)
оценка на действителноста 1 месец след добавяне на статията отново в тази тема..
искам 100% уникални статии с над 500+ думи
категория в която да са добавени
ключови думи
и разбира се линковете към които да сочат
ами ако има желаещи скачайте да тестваме
забележка: не разбирам от сео и за това се надявам някой по навътре в нещата да се включат и 1 месец след това да направят анализ...
днес както никога не станах с гъза на горе и съм в по добро настроение .... стига съм овъртал ето какво предлагам
значи преди време бях пуснал тема :
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=32093
Код:
предлагам да ви добавя статията в индекса на 17 сайта
1 сайт с пр6
13 сайта с пр4
3 сайта с пр3
какво предлагам сега така и така минават хиляди домейни през ръцете ми...
: жертвам един домейн с пр6 валиден както и да се погледне (бях го закупил от танганаец)
и приемам 3 статии ваши на 3 ма отделни потребители на форума "за предпочитане е да са с по голяма реп"
след което ще искам да направят ревю дали са забелязали някви промени относно класиране,посещения и тн (тези които ще добавят ще са наясно какво ги интересува)
оценка на действителноста 1 месец след добавяне на статията отново в тази тема..
искам 100% уникални статии с над 500+ думи
категория в която да са добавени
ключови думи
и разбира се линковете към които да сочат
ами ако има желаещи скачайте да тестваме
забележка: не разбирам от сео и за това се надявам някой по навътре в нещата да се включат и 1 месец след това да направят анализ...