radev Well-Known Member 13 Ноември 2008 #1 Колеги, някой от вас да е усетил някакви проблеми днес с Адсенса? :shock:
A AdSenser Member 13 Ноември 2008 #2 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? А.. тъкмо питах преди малко в "официалната" AdSense-ка тема Значи не е само при мен. Хиляди импресии, нула клика.
От: Някакви проблеми днес с Adsense?? А.. тъкмо питах преди малко в "официалната" AdSense-ка тема Значи не е само при мен. Хиляди импресии, нула клика.
AxCx New Member 13 Ноември 2008 #3 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? А пък на мен ми се струва че вече всеки ден имам проблеми, май ми филтрират/игнорират кликове които са за по 40-50 цента и нагоре ггггрррррр
От: Някакви проблеми днес с Adsense?? А пък на мен ми се струва че вече всеки ден имам проблеми, май ми филтрират/игнорират кликове които са за по 40-50 цента и нагоре ггггрррррр
Izida New Member 13 Ноември 2008 #4 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? И при мен е така. Дано се оправи!
radev Well-Known Member 13 Ноември 2008 #5 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? девааа ясно, пу бахти мистерията и зора. пак преебаха и нищо не казаха и да се чудим. AxCx, пич тва дето го мислиш ако е така, си е много лайняна работа. защо си стигнал до тези съмнения?
От: Някакви проблеми днес с Adsense?? девааа ясно, пу бахти мистерията и зора. пак преебаха и нищо не казаха и да се чудим. AxCx, пич тва дето го мислиш ако е така, си е много лайняна работа. защо си стигнал до тези съмнения?
radev Well-Known Member 13 Ноември 2008 #6 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? май се е отпушило и изглежда е отчело кликовете от сутринта досега със закъснение при вас как е
От: Някакви проблеми днес с Adsense?? май се е отпушило и изглежда е отчело кликовете от сутринта досега със закъснение при вас как е
Huk0 New Member 13 Ноември 2008 #7 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? При мен е ОК, всичко изглежда наред.
radev Well-Known Member 13 Ноември 2008 #10 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? хахаха минахме метъра и тоя път спекахте се бяли, а.. признайте си аз се поспекох
От: Някакви проблеми днес с Adsense?? хахаха минахме метъра и тоя път спекахте се бяли, а.. признайте си аз се поспекох
Huk0 New Member 13 Ноември 2008 #11 От: Някакви проблеми днес с Adsense?? Всъщност незнаех за проблема докато ти не пусна тема.Иначе вероятно ако бях видял в адсенс някви странности веднага щеше да ми се присере
От: Някакви проблеми днес с Adsense?? Всъщност незнаех за проблема докато ти не пусна тема.Иначе вероятно ако бях видял в адсенс някви странности веднага щеше да ми се присере