Някви индиици? - Directory Submission
Някой от тука ползвал ли е услугите на някви нископлатени чужденци, за ръчно добавяне по директории? Бях чел някъде, че взимат по 10-15 долара за 1000, че и повече директории. Някой да има опит ?
Здрасти. Аз имам опит и аз ползвах една китайка за 13$, ама нещо не мога да я намеря напоследък. Форумът е на digitalpoint. Сега гледам и други и си търся добра услуга, колкото може да е добра за тези пари де.
Опредлено услугата предлагана от тях ми е вършила работа, а най ми харесва, когато започвате да правите бизнес да те попита дали ти имаш собствен списък. Така разбираш, че е сериозна и не изнасилва едни и същи директории всеки път.
Важното е да избираш по:
1) Цена (естествено)
2) Рейтинг, който е получавал, но за услугата.
3) Мнения в съответната тема или други сайтове за услугата.
4) Леснота на работа - време, начина на плащане, предоставяне на репоти... и др.
Много важно е и да се договаряте...това в основата на всеки бизнес контакт. Примерно - ако и дадеш 3 сайта, би ли събмитнала следващия на половин цена (4-тия). Така, ще знае, че оперирате с определен бюджет, както и че си знаете интересите.
Аз лично харесват това, като се има предвид съотношението - цена/качество. Все пак не можем да очакваме много от тях за тези пари, но и не можем да се примирим и с никакви резултати.
Успехи.