Аз съм работил с orange.bg преди 4-5 години. При много броики излизаше доста евтино, но и иначе пак сравнително по-евтино беше от другите. Качеството беше добро.
На този сайт ми излизат -
Студентска бригада
Образование
Езикови ваканции
Стажове в САЩ
Доброволчество
Пътуване в чужбина
Концерти
Връщане на данъци
Мога само да ти кажа да не работиш с Паралели ООД , имах си проблеми с тях, само нерви.
Да, четох... Затова и се допитвам за нещо читаво
@VMiloykov още няколко въпроса. Печата върху фолио ли е (залепващо се) или директно върху текстила? Щампата издържа ли във времето? Гледам към 20 лв излиза броя с щампа отпред и на гърба...
Да, ти кажа честно не разбирам, нямам си на идея каква е щампата. Само мога да ти кажа имам една тениска си бях запазил и все още си е щампата, както когато я направиха. 5 години носене не и личат.
Това е супер. Общо взето тези които се щамповат с фолио след време фолиото почва да се отлепя, а и стои по-твърдо. Има и вариант ако щампата е по голяма(примерно на целия гръб) лятото да те изпотява, понеже то е като найлон (не дишащо). За сметка на това то не избелява с времето... При печат директно върху плата нещата по горе ги няма, но с времето цветовете избледняват (особено ако се пере не както трябва).
Аз лично съм правил тениски тук: http://fabrica.bg/
Държат най-ниски цени, според това, което съм намирал в интернет. Работят бързо, до 3дни. Може да се поръчат, както единични така и голям брой тениски. Лично аз съм доволен, щампата е някак, като гумирана, не знам как се води но е трайна.
Щом изглежда като гумиран, значи е фолио...
Аз имам един въпрос към теб, ако може, каква трябва да е щампата за да е качествена?
Ами аз горе съм писал, че трябва да е директен печат върху тъканта. Така се избягват доста от негативните ефекти.
Щом изглежда като гумиран, значи е фолио...