Някои търси ли воъбще по такава фраза?

От: Някои търси ли воъбще по такава фраза?

Точно по тази фраза..по-скоро не. Има 73 екзакт търсения/месец
съмнява ме, е много хора търсят директория по директория, по-скоро се търсят/взимат списъци от форумите или ако са листнати някъде като списък
Ако търсиш директория на английски пишеш add site, add URL, submit site, submit URL etc. Поиграй си на БГ с кийуърд тула и ще намериш :)

На БГ по скоро ще напишат "добави сайт".

ок, мерси за отговорите.
юбихте ли ми казали в google.bg на 1 стр и последна позиция кой сайт е? (при търсене на уеб директория )

Спаменето в различните директории няма никакъв смисъл - около 30-40 имат value, другите е безсмислено да се субмитва в тях.
По-добре да се направи сателит и да се субмитне и той в 30-40 качествени, вместо да субмитнеш 1 сайт в 70

знам, че директориите не правят чудеса...но я правя за спорта, както се казва... :)

знам, че директориите не правят чудеса...но я правя за спорта, както се казва... :)

А с какво точно смяташ да я направиш, ако не е тайна? CMS ?

Добре изглежда :) Сам ли си я писал? :)

г/д

Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.

Ясно, мерси ;) Понеже преди бая време аз търсих как да си направя директория - разгледах няколко варианта с Joomla, но нещата не се получиха и заебах :) Но оттогава мина доста време и сега може да е по-лесно с някой CMS, та затова питам ;)

Горе