Оле, аз мислех че съм го махнал линка, явно като съм редактирал и не съм махннал http-то платформата автоматично го е прихванала пак. Знам че е лошо, извинявам се.П.П: Оправих заглавието и махнах живия линк, че така да се води към наспамен сайт, не е ОК. Дано собственика види темата.
Според мен по някой друг SMS на ден може да прави. Но с реклама, може и повече. Изглежда добре.Оле, аз мислех че съм го махнал линка, явно като съм редактирал и не съм махннал http-то платформата автоматично го е прихванала пак. Знам че е лошо, извинявам се.
П.П. Той е можел да вади пари, ако беше по-добре рекламно настроен....
Линковете в сайта в хедъра са платени, но не виждам много линкове. Имаше преди ВИП и доста си плащаха за ВИП обяви. Вероятно от тях е печелил. Този сайт е старичък.Според мен по някой друг SMS на ден може да прави. Но с реклама, може и повече. Изглежда добре.
Разбрах, че е от варна. Успях да му намеря фейсбук профил.Сайта е много стар и е на колега който беше активен тук преди време
То няма как да не е минал от тук. И аз мисля, че е някой от форума ни. Но честно казано, не знам кой е точно.Сайта е много стар и е на колега който беше активен тук преди време
Майната му на фейса...Кой би се занимавал със сайт за обяви вече... всички са у фейса , а фейса има маркетплейс...
да , ама всички са вътре....Майната му на фейса...
Несъм съгласен, изобщо !Този фейс съсипа сума ти сайтове. Във форумите няма вече кой да те напсува, само стари теми стоят. Разни сайтове за обяви, запознанства и подобни и те сгънаха шатрите.
Лошо, напълно е зарязан сайта.2011-та или 2012-та година този сайт беше на 1ва страница в Гугъл по няколко ключови думи, една от които "безплатни обяви". Аз се занимавах няколко месеца с него, беше добре, имаше трафик и именно аз го вдигнах на 1ва страница . Хубав спомен е това 6-7 години по-късно да видиш, че нещо от този сорт още съществува .
Беше на колега от форума, след това той го продаде, хвана друг проект и оттам нататък кой го взе и колко пъти още се препродаде изгубих бройката.
Абе щом пробива, явноси върши работата. Но можеше и да е по добре. Жалко за сайта. Скоро ще отпадне и трафика ще се срива скоростно.Някой си изпробва недоклатения бот за публикуване на обяви в този сайт