Здравейте търся някои от вас които да може да поръчва от Amazon.com по възможност от гр.Плевен нека да си остави координатите.
Благодаря ви предварително !
Аве пичове аз търся някой да ми поръча една вила в Маями. Нямам претенции - може и да е на втора линия. Все ми е тая от кой град ще е будалата... пардон, благодетелят и дали ще си остави координатите.
Благодаря ви и аз предварително!
ПП душа, кредитна карта нямаш ли? Като нямаш - извади си и си поръчвай сам.
Ти пък, ако при всеки отговор мислиш да раздаваш благословии, да те почваме от сега и ние.
Човека ти обяснява, ти се дървиш
Я, вече си грейнал в червено
От скоро си като гледам и светиш в червено така, че надали някой ще ти обърне внимание при тези обстоятелства. Вземи си изкарай една карта не се излага.
Поръчването на стоки от интернет за други хора лично аз го избягвам дори и за много близки хора защото не си струва разправията - най малкото за това че ти дават парите кеш ти ги изхарчиш после ти висят в картата на минус и ти текат лихви. Освен това какво става ако стоката не се получи или се получи дефектна и тн. този който ти е направил услуга се вижда в приключение да се занимава да оправя бакиите.
По добре мисли как може да си извадиш карта защото едва ли някой ще се навие да направи такава услуга особено на непознат.
Също така си направи труда и прочети условията на форума и ще установиш че тук може да се коментира на спокойствие по чуждите теми дори понякога и доста грубо - отначало е малко стряскащо но после се свиква