Само едно нещо не ми е ясно. От EasyTrader имам 60 клика и около 2,50 приходи пък при Вас от 7 клика 87 стотинки за един и същи ден. Цената на клик е определено доволно количество но каква част от тези пари ще получим!? Още нещо тази корекция ще бъде за изчистване на некоректните кликове или за добавяне на такива защото при положение че импресиите при вас и при трейдъра са едни и същи - има някакво объркване според мен. В смисъл може би статистиката Ви е в процес на изграждане но ще е добре да уточните тези промени в плюс ли са или минус за нас? Последно минимума като се регистрирах беше 40 лв сега гледам е 200. Това не е ли леко пресилена сума за да си поискам парите? Като сравнително нова (извинете ако не съм прав - чувал съм за вас но само като партнюр на една др. конкурента платформа - не бях виждал че сте си направили собствена платформа) да намалите минимума за изплащане на пари колкото да се уверим че сте коректни (в което силно се надявам) и чак след време да вдигнете отново минимума за изплащане.
П.С. искам да се извиня предварително ако бъркам нещо но през моите очи изглежда така!
КЪСМЕТ НА ПРОГРАМАТА И САМО НАПРЕД И ЯКО МАЧКАНЕ НА КОНКУРЕНТИТЕ КОИТО ЗАБРАВИХА КОИ ИМ БЯХА ИСТИНСКИТЕ И ПЪРВИТЕ ПАРТНЬОРИ И ГИ ОСТАВИХА НА 5 СТОТИНКИ КЛИК С 2-3 НОВИ РЕКЛАМОДАТЕЛЯ ЗА 4 МЕСЕЦА....