Имам човек, който ще ми пише статии за сайтовете и наистина мисля да се ориентирам натам.Да аз имам. Ако разбираш турски съветвам те напрао да почваш на техния пазар. Абсолютно по-бързо ще се развиеш и ще стигнеш до много по-големи печалби.
Аз лично имам 3 агрегатора на оферти и един онлайн магазин насочени към Турция и да ти кажа всичко се купува толкова бързо, че няя смогнеш сам :Д
Според мен е трудна работа, защото Турция не е в ЕС и при тях би трябвало хората да плащат мито,И аз скоро се интересувах от турските сайтове. Как става номера с онлайн магазините. Може ли БГ фирма да се продава за Турция? А и също възможно ли е безпроблемно да се прекарат стоките по митницата, примерно изпращане по пощите, или винаги ги задържат пратките за проверка?
Ти виж испанските сайтове на какво приличат... Сетих се, че имам приятелка от Испания, която може да ми помогне като преводачка и затова сега правя онлайн магазин насочен към Испания. За съжаление никъде в нета не намерих информация, испанците какви разплащателни методи използват. Като гледам всеки онлайн магазин предлага различни методи. Май нямат такива универсални, които да използват всичките. Е поне не са като нас масово да плащат с наложен платеж...
Само 2 неща ..
1- Забелязал съм че там е нещо по различно купуват много (просто се въртят парите с огромна скорост)
2- За Турция да не земете да използвате Paypal нищо няма да продадете. Само наложен платеж и Кредитни карти