От: Някой инженер, креативен и/или с опит в опаковане на продукт
Мерси, горски, за оценката на свеща и инфото, но стърготините не са опция - виж по-долу, а за топчетата според мен ако натиснат крилата и пак може да има пук - т.е. трябва ми нещо с доста по-голяма еластичност или по-точно с по-голяма амплитуда в обема в свободно и притиснато положение. Памука също не става много е мек и не така обемен. По принцип ще си е бая схема - тя има място отстрани само тази свещ е малко висока, но мисля това да е плюс - да сложа някакви дунапренчета с много малка плътност отгоре и отдолу и да я фиксират към тавана и пода на кутията - въпроса е повече отстрани какво да сложа - да за топчетата и нарязания дунапрен, но ми трябва някой, който да продава такива неща - фирма в някакви количества, а не да купувам възглавници и да ги поря. Не е само една свещ, а почти стотина.
Не съм намерил такава фирма за сега и за това се спрях на намачканата и нарязана хартия, освен това се целя в луксозния и скъп сегмент на пазара и за това хартията ми се струва най-ефективна и ефектна. Чудя се дали да не сложа дунапренени парчета, нарязани като от пълнеж на възглавница докато дойде до мен и после тук да слагам хартиите - да играчка ще е 2 пъти, но по-важното е да стигне цяла до острова, а тук вече сътресението е по-малко, предвид по-малкото киломентри отколкото БГ - ЮК.
?!?!?!?!
П.П. Хора да кажа и в тази тема, ако някога съм знаел какъв филм ще е и с колко неща ще трябва да се преборя, колко проблеми ще трябва да реша, с характерите на колко хора ще трябва да се сработя, може би не бих се захванал с този проект, защото създаването на продук (почти) или подобряването на вече съществуващ такъв от опаковка, доставка до друга страна и популяризирането и продаването му на хора чиято народопсихология не ти е до болка позната си е голям филм.
Та с две думи не правете така ако нямате нерви като корабни въжета и източник на постъпления да наливате, защото това е като ремонт вкъщи - подготвяш една сума и се съобразяваш с нея, но като правиш сметките в началото, умножавай поне по 2 всичко, че изкачат много подводни камъни. Да ако успееш после удовлетворението ще е голямо и не само в паричен измерител, но дали си струва всички нерви и не само?!!