Някой ползва ли AI чат бот за бизнес нужди?

$INeed$

Well-Known Member
Привет на всички. Не ми се е случвало скоро да питам нещо тук, за това ще се радвам хората, които не ме харесва и тези, които ме харесват да споделят мнения на база техния опит.

Въпросът ми е: Някой ползва ли клауд базиран AI чат бот, който сам си го е обучил и автоматизира част от процесите на бизнеса. Конкретно: обучаваш го да води чат разговори с клиенти, да речем по селс въпроси. Ако самите продукти или услуги вървят с някакъв вид поддръжка, чат бота да може да ги съпортва и по това направление - купил си калъф за телефон, иска се например клиента да разбере как да го запази повече време чист и си пита.

За момента съм се спрял на две опции, които проучвам, но събирам мнения за други.

Едните са: mybot.chat - с един от плановете - Standard може да се ползва GPT-4o. Най-вероятно с доплащане на база рикуести. Съпортът за момента лиспва, защото имаме зададени въпроси. И като цяло малко дърварско изглеждат. Имат си тренинг на база контент и за сега толкова за тях.

Следващите са: aminos.ai - изгледат добре, днес ще ги тествам. НО и тия изглеждат малко пошло.

Гледам все повече и повече някои си автоматизира съпорта така, както се вика за тъпи въпроси слагаш бот. Хостингер, блухост, хостгатор и няколко онлайн магазина за хардуер и софтуер. Първите 3 са по някакъв сценарии - като оператори на телефон - по меню караш, което не е много по добре. Като гледам и ботовете тук във форума, направо да ги мятаме по задачи, а да не си губят времето в глупости и да създават работа на админите тук. ;)

Та ще се радвам на коментари и съвети. А най-добре на решения, които ви вършат работя и вече успешно работят за бизнеса ви. Ако не ви допада темата, може просто да минете и да ми сипете, пак е нещо. :) Ще вдигате темата.
 
А да има и такива решения, ама са кофти да си го ръчкаш:


Търси се нещо готово и работещо, и по възможност лесно за интеграция и тествано, че автоматизира, а не е допълнителна занимавка. ;)
 

Горе