Някой работил ли е с 911 (дот ) bg ?

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Някой от Вас да е работил с 911 (дот) bg ?
Мнение да ли има смисал? Какви бяха Вашите резултати? Работите ли още с тях ? Защо не работите? Защо прекъснахте ?

От: Някой работил ли е с 911 (дот ) bg ?

Аз съм работил с тях 2006-2007 година, но главно с другия им сайт имоти.ком макар че обявите излизаха и в двата сайта, както и с прилежащия им вестник Строежи и имоти, който не знам дали още е на пазара.

Ефект има само ако използваш допълнително платените им опции, макар че основния трафик идваше от рекламата на цели цветни страници във вестника.

Всичко зависи от продукта и цената която предлагаш, ние нямахме конкуренция в София на пазара на инвестиционни проекти и обекти ново строителство от гола поляна само с одобрен архитектурен проект до такива с Акт 16......тогава балъци за милиони(кредитни разбира се) дал бог

Ползвай им промоциите за безплатен банер. Дай им достъп до XML със стоката или информацията ти, който ще ти поискат, пробвай тестовия период и ако ти хареса резултата като трафик, продължи с платен период. Обикновено и да не продължиш, стоката и линковете ти остават в сайта им. Честно казано в този сайт има толкова много качени неща, че освен линкове и някакъв трафик едва ли нещо друго печелиш. Примерно емагазин получава линкове, колкото страници си пуснал в XML файла.

Аз щях да ги ползвам, отдавна, но нещо не бях доволен от цента, която ми дадоха.

911.bg си е типичен бизнес каталог. Не мога да дам повече инфо, тъй като само до офертата стигнаха отношенията ни. Не знам защо ми се видя скъпичко, но определено го бях сравнил с бюджета на друга кампания и тогава се отказах.

Благодаря за мненията!

За момента не съм много навит на офертата, която с няколко думи е следната.
Да се плаща скромна двуцифрена такса за вкартането на 2 хиляди артикула от мой сайт в тяхния. Има ли модул при които ако някой поръча при тях, при мен ще идват поръчките.
Като цяло е вид месечна зарибявка, за която определено не съм сигурен да ли си струва.

Прежали тази сума за месец. Направи си експорта на стоката XML, за да ти излизат продуктите при тях. След този месец ще ти остане стоката при тях, дори и да не продължиш. От техния каталог клиентите ти влизат директно в твоя магазин на конкретния продукт.

Прежали тази сума за месец. Направи си експорта на стоката XML, за да ти излизат продуктите при тях. След този месец ще ти остане стоката при тях, дори и да не продължиш. От техния каталог клиентите ти влизат директно в твоя магазин на конкретния продукт.
Забелязал съм, че при изтичане, част от нешата седят, като това не изключва и факта, че може да е временно. Но когато правех кампанията и ми се наложи да стиган и то този сайт видях, че материалите още седят и от мен се очакваше само отговор - дали продължавам или не.

Сега седят дадените продукти, но явно са подновили и всичките отношения в дадената фирма, за която работех. Въпросът предполагам е дали има изгода от включване там. На този въпрос предполагам може да хвърли светлина някой по-запознат и имащ добра практика с тях. ;)

Горе