В какъв смисъл. Като CMP реклама ли или шеринг на линкове? За какъв тип реклама имаш предвид там? Това е за брандинг на нещо масово в ежедневието на човек. Както и големите компании с големи рекламни бюджети и никаква идея къде да рекламират. Рекламата там е скъпа, защото е структурирана на като реклама върху медия - сайт с информация и тръст. Колко е така, е отделен въпрос, но на това са базирани цените.
Ако имаш точно изградена стратегия или план, ще се радвам да ни го споменеш, за да преценим и ефективността, която може да очакваш. Ако просто ще пускаш реклама, без да има някаква ясна идея, то не очаквай нещо грандиозно.
Ако трябва да бъда честен и реално не съм далеч от истината, този сайт влиза не като приоритетен в повечето рекламни кампании, независимо за какви фирми брандове се прави. Просто влиза, като "сайт допълнение" в общата схема. При положение, че е така - добре си се ориентирал, но ако ти е основен, мисля, че може да подбереш нещо по-добро. Разчитай на него, като допълнение.
Това е мое мнение и по никакъв начин не бих ангажирал никой с него. Като цяло, ако аз изготвях някоя кампания, той нямаше да влезе туко-тъй, без да имам обосновка пред клиента защо и него съм го селектирал.