Никой не я използва за БГ тази търсачка, респективно и никой не се старае там да има добро позиции.
За УС си има значение. Пак не е мега голямо, но е значително. Толкова, че да си струва да се прави оптимизация там.
И аз така си мислех, докато не попаднах в държавно учреждение. По дифолт е ИЕ + Бинг. И почнах да обръщам внимание - почти всикчи, които не разбират са така Отделно, като си следя трафика, излизат числа около 20-22% органичен от бинг
Мен пък бинг ме индексира по-добре от гугъл :shock:
И аз така си мислех, докато не попаднах в държавно учреждение. По дифолт е ИЕ + Бинг. И почнах да обръщам внимание - почти всикчи, които не разбират са така Отделно, като си следя трафика, излизат числа около 20-22% органичен от бинг
То пък това е един трафик, нито знае как да купува онлайн, нито клика по рекламите. И нормално, как да ги търгетираш като имат една поща в abv и акаунт в zamunda и до там.
Аз не бих оптимизирал лично за такъв трафик. Но много се отвориха и от сърч бара на IE да пишат google и после да си ровят. И е нормално. Аз не съм чул на някоя конференция да се споменава нещо за Bing. Сигурно няма и да чуя.
Не си съвсем прав, сега проверих, малко над 4% от поръчките при мен идват от яху/бинг. Харесва ми, искам повече