DonMakaveli
Well-Known Member
Здравейте, новорегистриран съм в адсенса. Кандидатствах с един сайт. Започнах да слагам реклами в него, и в още два мои сайта. Обаче прочетох това :
След което редактирах профила си като добавох 3-те ми сайта
За 2 дни се е натрупала някаква сума, но не съм сигурен дали няма да кажат примерно, че няма да изплатят нищо, понеже моите сайтове не са оторизирани да показват рекламите на рекламодателите.
Какво в нужно да направя друго, какво да чакам, за да може да съм редовен и всичко да е наред.
Може да са тъпи въпросите ми, но това ме мъчи, Изчетох цялия им помощен център.
Блгаодаря предварително за помоща Ви!
Поздрави!
Не забравяйте, че ако използвате функцията Оторизирани сайтове, ще трябва да добавите новия URL адрес към списъка с оторизирани сайтове, в противен случай няма да получавате приходи от този URL адрес.
След което редактирах профила си като добавох 3-те ми сайта
И сега явно чакам някакво одобрение.Достъп и упълномощаване : Сайтове, упълномощени да показват реклами
За 2 дни се е натрупала някаква сума, но не съм сигурен дали няма да кажат примерно, че няма да изплатят нищо, понеже моите сайтове не са оторизирани да показват рекламите на рекламодателите.
Какво в нужно да направя друго, какво да чакам, за да може да съм редовен и всичко да е наред.
Може да са тъпи въпросите ми, но това ме мъчи, Изчетох цялия им помощен център.
Блгаодаря предварително за помоща Ви!
Поздрави!