Добър вечер на всички ! Първо поздравления на собствениците за хубавия и полезен сайт, който са направили и продължават да развиват.Това е първия ми пост, съответно и първата тема в този форум, така че ако има грешки относно раздела, в който поствам или формулирането на темата, моля да бъда извинен.От около два месеца се интересувам активно от интернет бизнес и прочетох доста информация.Начинаещ съм, в смисъл такъв, че нямам изграден онлайн(работещ) сайт, но имам няколко, които по - скоро правих за себе си изучавайки html и css.Принципно, не съм такъв човек да питам за всичко и да очаквам готов отговор, а предимно предпочитам да търся отговора сам, но в този случай предпочитам да попитам.Реших да опитам и аз в афилиейт маркетинга, защото прочетох доста добри отзиви в този форум, а и не само.Регистрирах се в moreniche.com и clickbank.com (последвах линковете от форума, но докато стигна до там да се регистрирам в сайтовете преминах през 3-4 страници в самите сайтове, извинявам се ако не е станала работата с реферала) и за начало мисля да опитам през тях.Въпросите са ми: 1.Ако реша да правя собствен сайт, имам ли право да използвам някакво подобие на лого на съответните сайтове, с цел минимална разлика между големите сайтове и моя афилиейт ? 2.Какъв/какви сайт/сайтове ще ми препоръчате да направя - такива, които са комплексни тоест засягат 5-10 ниши да речем или такъв, който е тясно специализиран към една конкретна ? За сега това са ми въпросите, извинявам се още веднъж, ако има нещо нередно.Благодаря предварително.